ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εξαφανίστηκαν» τα τουρκικά πλοία από το Αιγαίο (φωτό)

Δημοσίευση 4 Ιουνίου 2014, 15:12 / Ανανεώθηκε 4 Ιουνίου 2014, 16:38
«Εξαφανίστηκαν» τα τουρκικά πλοία από το Αιγαίο (φωτό)
Facebook Twitter Whatsapp

Επέστρεψαν στις ναυτικές τους βάσεις τα τουρκικά πλοία και το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό συνεχίζει στο Αιγαίο την άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ» .

Επέστρεψαν στις ναυτικές τους βάσεις τα τουρκικά πλοία και το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό συνεχίζει στο Αιγαίο την άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ» απερίσπαστο, στην εφαρμογή των επιχειρησιακών σεναρίων που του έχουν δοθεί από το Αρχηγείο Στόλου.

Η τουρκική φρεγάτα που κινήθηκε προχτές ανάμεσα στα νησιά των Κυκλάδων μπορεί να δημιούργησε πιο ρεαλιστικές συνθήκες ωστόσο αντιμετωπίσθηκε ως «βαβούρα» που τους απασχόλησε κάποιες μονάδες που ήταν προγραμματισμένες να εκτελέσουν συγκεκριμένες ασκήσεις.

Σύμφωνα με την τακτική που ακολουθείται κάθε τουρκικό πλοίο που εισέρχεται βαθιά στο Αιγαίο θέτεται υπό στενή παρακολούθηση.

Άλλο ένα γεγονός που δεν περίμεναν να συμβεί κατά τη διεξαγωγή της άσκησης ήταν η «ΚΑΤΑΙΓΙΣ» να έρθει αντιμέτωπη με καιρό. Όπως μαθαίνουμε σήμερα σε ορισμένα σημεία του Αιγαίου τα μποφόρ έφτασαν τα 7 και 8 μποφόρ.

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα είναι κυρίως από τον εφοδιασμό φρεγατών από το πλοίο γενικής υποστήριξης «Προμηθεύς». 

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr