ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο καρδιοπαθής που κατήγγειλε το «φακελάκι» στον Ευαγγελισμό

Δημοσίευση 14 Ιουλίου 2014, 22:17 / Ανανεώθηκε 15 Ιουλίου 2014, 01:55
Πέθανε ο καρδιοπαθής που κατήγγειλε το «φακελάκι» στον Ευαγγελισμό
Facebook Twitter Whatsapp

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο συνταξιούχος καρδιοπαθής που κατήγγειλε τον καρδιοχειρουργό του Ευαγγελισμού για φακελάκι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο συνταξιούχος καρδιοπαθής που κατήγγειλε τον καρδιοχειρουργό του Ευαγγελισμού για φακελάκι, καθώς για 18 ημέρες καθυστερούσε την επέμβαση προκειμένου να πάρει τα χρήματα.

Ο 66χρονος χειρουργήθηκε τελικά πριν δύο ημέρες, αλλά λίγες ώρες αργότερα, έχασε τη μάχη στην εντατική.

Ο ανιψιός του άτυχου άνδρα μίλησε στο Mega, αναφέροντας ότι «την Κυριακή το πρωί πήγαμε τον είδαμε ήταν μια χαρά ο άνθρωπος, οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι όλα πήγαν πολύ καλά. Ζήτησε λίγο νερό λέει αφήστε θα του δώσουμε εμείς. Φύγαμε να πάμε στο σπίτι και πριν φτάσουμε στο σπίτι μας πήραν τηλέφωνο ότι ο ασθενής τελείωσε».

Υπενθυμίζεται ότι ο 66χρονος μετά έμφραγμα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, αντί να χειρουργηθεί άρχισε ένα σκληρό παζάρι με τον χειρουργό που απαιτούσε να βάλει στην τσέπη 1.500 ευρώ.

Οι συγγενείς του, οργισμένοι, θεωρούν ότι το διάστημα αυτό ήταν καθοριστικό για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί που τελικά τον χειρούργησαν διαπίστωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του ασθενούς ήταν πολύ επιβαρυμένη και θεώρησαν ότι ήταν θαύμα που βγήκε ζωντανός από το χειρουργείο.

Σημειώνεται ότι οι συγγενείς του 66χρονου επικοινώνησαν με το τμήμα Εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να τους ενημερώσουν ότι ο συνταξιούχος ναυτικός υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, όμως λίγες ώρες μετά κατέληξε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου. Οι αστυνομικοί ζήτησαν να γίνει νεκροψία -νεκροτομή καθώς και ιστολογική και τοξικολογική εξέταση.