ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Ράδιο-αρβύλα» η αγωγή Τζαβάρα

Δημοσίευση 4 Μαΐου 2011, 07:44 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Ράδιο-αρβύλα» η αγωγή Τζαβάρα
Facebook Twitter Whatsapp
Άνω- κάτω έγινε η Συγγρού (στο ύψος της ΝΔ, για να μην μπερδευόμαστε) με αφορμή τον χαρακτηρισμό των 300 της Βουλής ως «κλίκα» και «σπείρα» από τον παρουσιαστή της εκπομπής «Ράδιο αρβύλα» Αντώνη Κανάκη.
Άνω- κάτω έγινε η Συγγρού (στο ύψος της ΝΔ, για να μην μπερδευόμαστε) με αφορμή τον χαρακτηρισμό των 300 της Βουλής ως «κλίκα» και «σπείρα» από τον παρουσιαστή της εκπομπής «Ράδιο αρβύλα» Αντώνη Κανάκη. Πως εμπλέκεται η ΝΔ στην ιστορία (εκτός από το γεγονός ότι οι 86 στους 300 είναι γαλάζιοι βουλευτές); Διότι, πολύ απλά, η απόφαση του ΕΣΡ να επιβληθεί πρόστιμο 50.000 ευρώ στον ΑΝΤ1 για προσβολή θεσμών, φαίνεται να εδράζεται σε σχετική καταγγελία που έγινε από το βουλευτή του κόμματος Κ. Τζαβάρα.
Νωρίς χθες το πρωί, τα τηλέφωνα «άναψαν».

Ο  Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Σπ. Χαραμής επεκοινώνησε με τον εκπρόσωπο του κόμματος Γ. Μιχελάκη (παλαιοί γνώριμοι) για να διασταυρώσει την πληροφορία. Ο Μιχελάκης μίλησε με τον Τζαβάρα, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην ιστορία. Θύμισε μάλιστα ότι συχνά- πυκνά γίνεται στόχος από σατιρικές εκπομπές και ποτέ δεν ζήτησε την παρέμβαση του ΕΣΡ, ούτε καν όταν είχε αποκληθεί στον αέρα «καραγκιόζης». Αντιθέτως μάλιστα, σε πηγαδάκι στη Βουλή χθες, δήλωνε και τακτικός τηλεθεατής του «Ράδιο Αρβύλα».


Ο Μιχελάκης το μετέφερε στον Χαραμή αλλά είναι άγνωστο αν και κατά πόσο τον έπεισε. Σε κάθε περίπτωση, μένει να διαπιστωθεί εάν το ΕΣΡ κινήθηκε στην απόφαση για επιβολή προστίμου όντως κατόπιν καταγγελίας του κ. Τζαβάρα ή κάποιου άλλου ή το έκανε αυτεπάγγελτα και, για να είναι καλύμενοι κάποιοι, επικαλέστηκε το όνομα ενός από τους «συνήθως θιγόμενους» βουλευτές...