ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Γιώργος (με κανό;) στο Μεγανήσι

Δημοσίευση 6 Μαΐου 2011, 11:45 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Γιώργος (με κανό;) στο Μεγανήσι
Facebook Twitter Whatsapp
Στο Μεγανήσι, θα βρεθεί από το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συνέδριο των «Μικρών Νησιών» και να περάσει ένα ήρεμο long weekend στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιουνίου.
Στο Μεγανήσι, θα βρεθεί από το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συνέδριο των «Μικρών Νησιών» και να περάσει ένα ήρεμο long weekend στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιουνίου. Ο Πρωθυπουργός θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Εσπερίδες», πάνω στον κόλπο Σπήλια του νησιού, απέναντι από τον Σκορπιό του Ωνάση. Δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο υπάρχει ψαροταβέρνα που προσφέρεται για γαστριμαργικές απολαύσεις με λίγες θερμίδες, ενώ ο Πρωθυπουργός θα έχει κυριολεκτικά στα πόδια του τον κόλπο του Μεγανησιού, όπου τα νερά είναι συνήθως ήρεμα και άρα προσφέρεται για θαλάσσιες δραστηριότητες, όπως το κανό που λατρεύει (και έχει αγοράσει και ένα καινούργιο).

Είναι σαφές ότι ο Γιώργος θα μπορέσει να ξεκουραστεί και να πάρει δύναμη και ανάσες εν όψει των δύσκολων διαπραγματεύσεων με τους επικεφαλής της τρόικας, αλλά και των εξίσου δύσκολων προσπαθειών να τιθασεύσει τους υπουργούς οι οποίοι είναι στα όρια να... πιαστούν μαλλί με μαλλί.