ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τι έλεγαν ο Γιώργος με τον Πέτρο και τον Νίκο σιγανά για να μην ακούει ο Αβραμόπουλος

Δημοσίευση 7 Μαΐου 2011, 13:30 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τι έλεγαν ο Γιώργος με τον Πέτρο και τον Νίκο σιγανά για να μην ακούει ο Αβραμόπουλος
Facebook Twitter Whatsapp
Σχετικά ομιλητικός μεν, εμφανώς άκεφος όμως ο Πρωθυπουργός, συνέτρωγε προχθές βράδυ μετά της συζύγου του και με ενδιαφέρουσα παρέα σε ταβερνείο της Αλσούπολης, ονόματι «Γωνιά των γεύσεων».
Σχετικά ομιλητικός μεν, εμφανώς άκεφος όμως ο Πρωθυπουργός, συνέτρωγε προχθές βράδυ μετά της συζύγου του και με ενδιαφέρουσα παρέα σε ταβερνείο της Αλσούπολης, ονόματι «Γωνιά των γεύσεων». Ομοτράπεζοι του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Πέτρος Κωστόπουλος ενώ σε παρακείμενο τραπέζι, με δική του συντροφιά, έτρωγε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος. Παπανδρέου και Αβραμόπουλος αντάλλαξαν λίγες κουβέντες, περισσότερο τυπικού περιεχομένου, με επίκεντρο τις οικονομικές εξελίξεις ενώ απέφυγαν να σχολιάσουν το πολιτικό σκηνικό, αντιλαμβανόμενοι προφανώς ότι η κουβέντα θα άναβε. Είτε έτσι είτε αλλιώς βέβαια, τελικά και οι δύο παρέες το «κλείσανε το μαγαζί».

Τώρα, δημιουργείται το ερώτημα τι ακριβώς είχε να πει ο Πρωθυπουργός με τον βασιλιά του life style, ο οποίος το πάλαι ποτέ, στη νιότη του, έχει κάνει ένα πέρασμα από το ΠΑΣΟΚ. Να μιλούσε για πολιτική; Μπορεί, αν και είναι λίγο σόλικο. Να λέγανε για την επιχειρηματικότητα; Μπορεί, αλλά ο Πέτρος το τελευταίο χρονικό διάστημα μόνον συμβουλές για λουκέτα και μεταφορά απεργοσπαστών με βανάκια μπορεί να δώσει.   Να λέγανε για τις νέες τάσεις της μόδας;

Ενδεχομένως αλλά ο Γιώργος είναι γκατζετάκιας- λίγο ασχολείται με τα Allen Edmonds και τα Etro.
Αν μιλούσε ο Νίκος Χατζηνικολάου, θα μαθαίναμε. Αλλά δεν το κάνει…