ΔΙΕΘΝΗ

Στο μικροσκόπιο του FBI ο Μέρντοκ για υποκλοπές θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου

Δημοσίευση 15 Ιουλίου 2011, 08:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στο μικροσκόπιο του FBI ο Μέρντοκ για υποκλοπές θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου
Facebook Twitter Whatsapp
Το FBI πραγματοποιεί έρευνα με βάση τις αναφορές που ήθελαν τη News Corporation του Ρούπερτ Μέρντοκ να υποκλέπτει τις τηλεφωνικές συνομιλίες θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου, αναφέρει το BBC.
Το FBI πραγματοποιεί έρευνα με βάση τις αναφορές που ήθελαν τη News Corporation του Ρούπερτ Μέρντοκ να υποκλέπτει τις τηλεφωνικές συνομιλίες θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου, αναφέρει το BBC. H έρευνα ακολουθεί τις καταγγελίες μεγάλου αριθμού αμερικανών γερουσιαστών και υψηλόβαθμου στελέχους των Ρεπουμπλικανών. Εκπρόσωπος του FBI ανέφερε ότι η υπηρεσία είναι ενήμερη για τους ισχυρισμούς που αναφέρονται στις υποκλοπές και τους εξετάζει.

Ο αυστραλός μεγιστάνας των ΜΜΕ σε συνέντευξή του στη Wall Street Journal (η οποία είναι ιδιοκτησιας του) υπερασπίστηκε τους χειρισμούς της εταιρείας του για την κρίση που ξέσπασε, με αφορμή τις υποκλοπές της News of The World.

Σημειώνεται ότι ο Ρούπερτ Μέρντοκ και ο γιός του Τζέιμς συμφώνησαν, τελικά, να παραστούν ενώπιον της βουλής των Κοινοτήτων στη Βρετανία για να δώσουν εξηγήσεις για το σκάνδαλο με το βρετανικό ταμπλόιντ.