ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H Samsung ζητά την απαγόρευση του iPhone 4S

Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου 2011, 14:26 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
H Samsung ζητά την απαγόρευση του iPhone 4S
Facebook Twitter Whatsapp
Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες από την ανακοίνωση του iPhone 4S και η Samsung άνοιξε ήδη... πυρ κατά της Apple. Η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε ότι πρόκειται να καταθέσει μήνυση σε Γαλλία και Ιταλία, ζητώντας την απαγόρευση κυκλοφορίας του νέου iPhone.
Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες από την ανακοίνωση του iPhone 4S και η Samsung άνοιξε ήδη... πυρ κατά της Apple. Η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε ότι πρόκειται να καταθέσει μήνυση σε Γαλλία και Ιταλία, ζητώντας την απαγόρευση κυκλοφορίας του νέου iPhone. Η νομοθεσία στη Γαλλία και την Ιταλία δίνει τη δυνατότητα για απαγόρευση πωλήσεων, ακόμα κι αν ένα προϊόν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, εξ ου και η απόφαση της Samsung να προσφύγει στη δικαιοσύνη των δύο αυτών χωρών. Προφανώς, όταν το iPhone 4S αρχίσει να εμφανίζεται στις κατά τόπους αγορές, η Samsung θα συνεχίσει τον χορό των μηνύσεων.

Οι Κορεάτες ισχυρίζονται ότι το iPhone 4S παραβιάζει δύο πατέντες που σχετίζονται με την ασύρματη επικοινωνία.

Όπως φαίνεται, οι δύο εταιρείες είναι αποφασισμένες να φτάσουν στα άκρα. Πριν από λίγες ημέρες, η Apple απέρριψε τη συμβιβαστική πρόταση της Samsung για τερματισμό της αντιπαράθεσης στην Αυστραλία. Είναι περίπου δεδομένο ότι κάθε νέα κυκλοφορία iPhone/iPad και Galaxy Tab/S θα συνοδεύεται και από μερικές μηνύσεις, αν οι δύο εταιρείες δεν κάτσουν στο ίδιο τραπέζι να λύσουν τις διαφορές τους.


ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr