ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τρώνε πριγκιπικά, μιλώντας για τα... σκουπίδια

Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου 2011, 16:58 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τρώνε πριγκιπικά, μιλώντας για τα... σκουπίδια
Facebook Twitter Whatsapp
Το «17» επί της οδού Αμερικής, είναι φημισμένο για την ποιότητα των πιάτων που προσφέρει, για το φινετσάτο περιβάλλον και τον σεβασμό στον πελάτη. Ταυτοχρόνως, προσφέρεται για συναντήσεις εργασίας και αποτελεί πρώτη επιλογή για πολλούς από τους πολιτικούς.
Το «17» επί της οδού Αμερικής, είναι φημισμένο για την ποιότητα των πιάτων που προσφέρει, για το φινετσάτο περιβάλλον και τον σεβασμό στον πελάτη. Ταυτοχρόνως, προσφέρεται για συναντήσεις εργασίας και αποτελεί πρώτη επιλογή για πολλούς από τους πολιτικούς. Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν, τακτικός συνεργάτης του Newpost.gr, είδε να γευματίζουν στο περί ου ο λόγος πολυτελές εστιατόριο, τους Θεόδωρο Πάγκαλο, Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Σγουρό.

Η περιέργεια των ώθησε να... τεντώσει το αυτάκι του, να γίνει δι' ολίγο ωτακουστής, για τις ανάγκες της ενημέρωσης. Και οποία απογοήτευση...

Έχοντας στον ουρανίσκο τους ουράνιες γεύσεις με κύριο συστατικό το αρνί- το «17» φημίζεται  για αυτό, καθώς και για τα φιλέτα και το γεμιστό ψαρονέφρι με μοτσαρέλα και πορτσίνι, οι τρεις προαναφερόμενοι πολιτικοί, μιλούσαν για τα... σκουπίδια!

Οποία ντεκαντάνς. Μετά από ένα λουκούλειο γεύμα εστιατορίου που για να διαβείς την πόρτα του πρέπει να υπολογίζεις ότι θα δαπανήσεις 50 ευρώ (έκαστος) χωρίς υπερβολές...