current views are: 9

18 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση06:00

Jarmush Bar

Εμπνευσμένο από τον διάσημο σκηνοθέτη Jim Jarmusch τηρεί όσα υπόσχεται με την πρώτη ματιά: Ατμοσφαιρικό, οικείο, μοντέρνο, σαν σκηνικό από ταινία. 

Δημοσίευση 06:00’
αρθρο-newpost

Εμπνευσμένο από τον διάσημο σκηνοθέτη Jim Jarmusch τηρεί όσα υπόσχεται με την πρώτη ματιά: Ατμοσφαιρικό, οικείο, μοντέρνο, σαν σκηνικό από ταινία. 

Εμπνευσμένο από τον διάσημο σκηνοθέτη Jim Jarmusch τηρεί όσα υπόσχεται με την πρώτη ματιά: Ατμοσφαιρικό, οικείο, μοντέρνο, σαν σκηνικό από ταινία. Στον τοίχο «Originality is non existent»: είναι η ατάκα του Αμερικανού σκηνοθέτη Jim Jarmusch που σε προϊδεάζει για τη μυσταγωγία που προσφέρει απλόχερα η καλύτερη μουσική της πόλης.

Το Jarmusch διαθέτει μία από τις καλύτερα ενημερωμένες κάβες στην πόλη, με premium ποτά και σπάνιες ετικέτες.Το δυνατό της σημείο, η εντυπωσιακή πληθώρα εξαιρετικών αποσταγμάτων και σπάνιων εκλεκτών τύπων ρούμι, από όλο τον κόσμο, ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Είτε θα προτιμήσετε τα «ελαφρά» είτε τα «βαριά» ρούμι, είναι εγγυημένο ότι με κάθε γουλιά θα μεταφερθείτε στην Κούβα, στο Πουέρτο Ρίκο, στην Αϊτή, στη Μαρτινίκα, στην Τζαμάικα, στις Παρθένους Νήσους!

Τα signature cocktails του έχουν ονόματα από τις ταινίες του αμερικανού σκηνοθέτη: A Night on Earth, Broken Flowers, Down by Law και όχι μόνο.
Συνεχώς η ονοματολογία ανανεώνεται και νέες εξωτικές δημιουργίες κάνουν την εμφάνισή τους στον κατάλογο. Εντυπωσιακά cocktails, δροσερή σπιτική λεμονάδα και βυσσινάδα, για μια όαση δροσιάς και ξεκούρασης, εξαιρετικοί σε ποιότητα καφέδες συνοδεία χειροποίητου γλυκού του κουταλιού.

Η μουσική, σε σόουλ, φανκ και indie μονοπάτια, με έντονη προσωπικότητα που σε βάζει αμέσως σε κλίμα Jarmusch, λειτουργεί «υπονομευτικά» και υπόγεια, κλειδώνοντας όλες τις αισθήσεις σε ευχάριστη και ατμοσφαιρική διάθεση.

Επειδή ακριβώς εμπνέεται από τον αγαπημένο του Jim Jarmusch δεν θα μπορούσε παρά να έχει και ωραία μπάρα με υπέροχα αναπαυτικά καθίσματα.
Με λίγα λόγια: το Jarmusch είναι ατμοσφαιρικό, ζεστό, οικείο, μοντέρνο, must!

Στη γωνία Ζωοδόχου Πηγής και Κιάφας, στις παρυφές των Εξαρχείων και δίπλα στη Λυρική Σκηνή, πάνω σε πεζόδρομο για τα ωραία καλοκαιρινά βράδια και στη ζεστή εσωτερική νεοϋρκέζικη εσωτερική αισθητική για τα τις χειμωνιάτικες νύχτες , το allday καφέ μπαρ Jarmusch σας περιμένει από τις 8.30 το πρωί έως τις 3:00 το βράδυ.

Επικοινωνία : Κιάφας 8 & Ζωοδόχου πηγής Αθήνα τηλ. 21 1012 0494


σχετικα αρθρα