ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BARS

"Αθήρι"

Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου 2010, 12:55 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
"Αθήρι"
Facebook Twitter Whatsapp

Ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών στο κέντρο της Αθήνας με πολυάριθμες διακρίσεις και τον σεφ Αλέξανδρο Καρδάση στο "τιμόνι" της κουζίνας.

Ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών στο κέντρο της Αθήνας με πολυάριθμες διακρίσεις και τον σεφ Αλέξανδρο Καρδάση στο "τιμόνι" της κουζίνας.

Ο χώρος συνδυάζει επιτυχώς την παράδοση με την προοπτική, αφού είναι δαιμορφωμένος από την αρχιτέκτονα Έλένη Χλιόβα-Μπιτζάνη, δημιουργώντας ένα αστικό περιβάλλον.
Όσον αφορά στην κουζίνα, ο Αλέξανδρος Καρδάσης χρησιμοποιεί τα αγνότερα υλικά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και παντρεύει την παράδοση με το σήμερα με έναν μοναδικό τρόπο.
όταν το επισκεφθείτε, πρέπει να δοκιμάσετε το χταποδάκι με σάλτσα γλυκού κρασιού και το κοκκινιστό μοσχάρι με χειροποίητες μακαρούνες.
Τον τομέα των γλυκών έχει αναλάβει ο σεφ ζαχαροπλαστικής Θεόδωρος Μωυσίδης και δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε τον μπακλαβά με παγωτό.
Η κάβα του εστιατορίου πλούσια και ενημερωμένη.

Αθήρι, καθημερινά εκτός Δευτέρας από 20.00 έως 01.30, Κυριακή ανοιχτά και το μεσημέρι
Πλαταιών 15, Κεραμεικός, τηλ. 210-3462983/210-4940672
30-40 ευρώ το άτομο

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις