ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BARS

"Base Grill"

Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου 2011, 09:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
"Base Grill"
Facebook Twitter Whatsapp

Το «Base Grill», βέβαια, δεν είναι η κλασική χασαποταβέρνα και αξίζει κάθε ψήγμα της φήμης του. Είναι ένα από τα ελάχιστα εστιατόρια στην πόλη όπου μπορείς να βρεις ποιοτικό κρέας ψημένο με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Το «Base Grill», βέβαια, δεν είναι η κλασική χασαποταβέρνα και αξίζει κάθε ψήγμα της φήμης του. Είναι ένα από τα ελάχιστα εστιατόρια στην πόλη όπου μπορείς να βρεις ποιοτικό κρέας ψημένο με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Τα αδέρφια Σπύρος και Βασίλης Λιάκος παίζουν για τη «φανέλα». Δεν διστάζουν να οργώσουν την Ελλάδα για να βρουν τα καλύτερα κομμάτια κρέατος και να κάνουν εξαντλητικές δοκιμές για το χρόνο και τον τρόπο ψησίματός τους, ώστε να σερβιριστούν σε ιδανικές συνθήκες στον πελάτη.

Το μαγαζί όμορφο, περιποιημένο, σαν μια μοντέρνα ταβέρνα με ψυχή, γεμάτη αφίσες και εμαγέ διαφημίσεις μπίρας (χωρίς να είναι μπιραρία, οι πάνω από 40 μπίρες δεσπόζουν στο κομμάτι του ποτού και σερβίρονται με μεγίστη προσοχή). Αλλά και το σέρβις του κρασιού γίνεται με φροντίδα –τα κόκκινα μεταγγίζονται σε καράφα– και γενικά η περιποίηση στο τραπέζι περισσεύει.

Τα αβγά «στη φωλιά» είναι από τις πιο δημοφιλείς σπεσιαλιτέ. Είναι ωραιότατο το σπιτικό κρεατωμένο χαλκιδαίικο λουκανικάκι, η σαλάτα ρόκα με μανούρ αλλά είναι εξίσου ελκυστικό, διαφορετικό και νόστιμα «βρόμικο» το λευκό της Δράμας.

Ατού είναι οι τεράστιες μερίδες και το επιμελημένο σέρβις που εκφράζεται με το κόψιμο του κρέατος σε φέτες πάνω στο ξύλο σερβιρίσματος.

Το μαγαζί έχει επίσης ωραιότατες σαλάτες και ωραίο σιμιγδαλένιο χαλβά με πορτοκάλι, κέρασμα για γλυκό φινάλε.

Base Grill
Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι,
τηλ.: 210-57.57.455

30 - 45 ευρώ το άτομο