ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BARS

Aperitivo

Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου 2011, 06:42 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Aperitivo
Facebook Twitter Whatsapp
Μπορεί μέχρι σήμερα το Whispers of Wine στο Μαρούσι...
Μπορεί μέχρι σήμερα το Whispers of Wine στο Μαρούσι... να το ήξερες ως ένα από τα καλύτερα wine restaurants της πόλης, ωστοσο, ο Πάνος Παππάς, ως ανήσυχος και πάντα επίκαιρος επιχειρηματίας, από φέτος το μετατρέπει σε ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο (και προσιτό) wine bar restaurant. Ο Νίκος Κουτρουμανίδης, παραμένει πίσω από την κουζίνα του, από αρχές Οκτωβρίου όμως προτείνει καθημερινά ένα νέο concept: Κάθε απόγευμα, Δευτέρα - Παρασκευή, από τις 17:30-20:30, θα προσφέρει απεριόριστη κατανάλωση από τον aperitivo μπουφέ του, με μοναδική "υποχρέωση" την κατανάλωση ενός ποτηριού κρασιού ή ενός cocktail.

Στον χώρο του θα προσαρμοστούν 4 ειδικοί για αυτό το project πάγκοι, ενώ στόχος του, πέρα από το να προτείνει στον Αθηναίο έναν διαφορετικό τρόπο χαλάρωσης μετά το γραφείο, είναι και να δημιουργήσει έναν τόπο συνάντησης, γνωριμιών και κοινωνικής δικτύωσης όλων όσων θα το δοκιμάσουν.

Φυσικά, το καθ' αυτό concept του χώρου θα παραμείνει ως έχει, με εξαιρετικό μενού που όμως από φέτος θα αλλάζει σε μηνιαία βάση, περισσότερες από 300 ετικέτες κρασιού, παρουσία της sommelier-οινολόγου Μαρίνας Τσαμπά, ενώ οι τιμές μειώνονται στα λιγότερα από €30/άτομο με κρασί.Πηγή: athensmagazine.gr