ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BARS

Παπαδάκης

Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου 2011, 06:23 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παπαδάκης
Facebook Twitter Whatsapp
Νόστιμα μαγειρέματα στο ψαροεστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του Μανώλη Παπαδάκη.
Νόστιμα μαγειρέματα στο ψαροεστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του Μανώλη Παπαδάκη. Στη Φωκυλίδου, έναν ήσυχο κολωνακιώτικο δρόμο, πάνω από την Αναγνωστοπούλου, στο σημείο ακριβώς που κάνει γωνία με τη Βουκουρεστίου. Αν ο καιρός είναι καλός, θα ριλαξάρετε στο ήσυχο πεζοδρόμιο, σε ξύλινα τραπέζια παστέλ χρώματος. Ο εσωτερικός χώρος, πάλι, ακόμη και τους κρύους μήνες δημιουργεί... καλοκαιρία, με πολύ ανοιχτά, χαρούμενα χρώματα στους τοίχους και λουλούδια στα βάζα.
Ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, αλλά μην προσπεράσετε τις λαχταριστές μακαρονάδες με όστρακα, αχινούς, κωλοχτύπες, γαρίδες κ.ά., τα εξαίσια ριζότο ή τα γιουβετσάκια με θαλασσινά φρούτα. Κλασικό το χταπόδι με μέλι.

Αναλόγως με το αν θα επιλέξετε μια φαρδιά πλατιά ψαρούκλα ή μια σπαγγετάδα φτιαγμένη με μαεστρία, υπολογίστε από 30 έως 60 € το άτομο χωρίς τα ποτά.

Φροντισμένη λίστα κρασιών, με περίπου 50 ελληνικές ετικέτες, αλλά και επιλεγμένα vintage ουίσκι, παλαιωμένες γκράπες, κονιάκ και σπιτικά λικέρ για το τέλος.

Λειτουργεί καθημερινά εκτός Κυριακής, μεσημέρι-βράδυ. Αν δυσκολευτείτε, υπάρχει ιδιωτικό πάρκινγκ ακριβώς στον επάνω δρόμο.


Φωκυλίδου 15, Κολωνάκι, τηλ.: 210-36.08.621.