ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BARS

Canteen

Δημοσίευση 23 Απριλίου 2013, 17:58 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Canteen
Facebook Twitter Whatsapp
Ένα «νόστιμο» στέκι για φαγητό στο Γκαζοχώρι με καλές μουσικές, ωραία αισθητική και καλή κουζίνα. Φορέστε το νεανικό κουστούμι σας και μπείτε…  
Ένα «νόστιμο» στέκι για φαγητό στο Γκαζοχώρι με καλές μουσικές, ωραία αισθητική και καλή κουζίνα. Φορέστε το νεανικό κουστούμι σας και μπείτε…  
Η θέση Στο πολύβουο Γκάζι.  

Η ατμόσφαιρα Νεανικός, design χώρος από την ομάδα του «Soul Κitchen». Αν ανήκεις στην ηλικακή ομάδα των 18 - 40, θα αισθανθείς άνετα πολύ γρήγορα.  

Το φαγητό Το μενού έχει κάτι για όλους: ωραία μερίδα κοκκινιστοί κεφτέδες με μακαρόνια (μεγάλοι, αφράτοι, χωρίς έξτρα ψωμί) για τους πεινασμένους· σολομό με λαχανικά για τους διαιτώμενους· μαροκινό κοτόπουλο με κουσκούς και αμύγδαλο για τους λάτρεις του κάρι… Από τα «πρώτα», τα εύσημα πήραν κυρίως η καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με καρύδι και ρόδι, η καροτοσαλάτα με σταφίδες και το υπέροχο πιάτο με το μανούρι και τη λούζα Τήνου, που συνοδεύεται με τσάτνεϊ σύκου.  

Ο λογαριασμός Αν καταδεχτείς το χύμα κρασί που δεν είναι και άσχημο, θα πληρώσεις γύρω στα 25 € το άτομο και θα φύγεις χορτασμένος.  

Η κάβα Ενδιαφέρουσα η λίστα κρασιών και ποτών.  

Επιπλέον πληροφορίες Ανοιχτά καθημερινά (εκτός Κυριακής και Δευτέρας) από τις 9 το βράδυ μέχρι αργά. Για κρατήσεις, τηλεφωνήστε μετά τις 7 το απόγευμα. Αν μετά το φαγητό, έχετε όρεξη να συνεχίσετε, στον διπλανό χώρο λειτουργεί ένα πολύ ωραίο μπαράκι, ενώ στον επάνω όροφο υπάρχει κλαμπ, για πιο χορευτικές καταστάσεις. Παρασκευές και Σάββατο, μην πάρετε αυτοκίνητο - θα ταλαιπωρηθείτε ακόμη και για να βρείτε πάρκινγκ.  

Ιάκχου 8 & Ευμολπιδών, Αθήνα, τηλ. 210-3451508  

Πηγή: gastronomos.gr