ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BARS

Άι-Νικόλας: αγάπη στη μεσογειακή κουζίνα

Δημοσίευση 18 Ιουλίου 2014, 08:01 / Ανανεώθηκε 17 Ιουλίου 2014, 19:51
Facebook Twitter Whatsapp

Πρόκειται για ένα κλασικό στέκι, πιστό στη μεσογειακή κουζίνα, με έμφαση στα φρέσκα θαλασσινά και στα ψάρια. Πίτες ημέρας, ορεκτικά σχάρας, φρέσκα ζυμαρικά, πλούσια ριζότο, χειροποίητα ραβιόλια, αλλά και η δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας πίτσα, βασισμένη στην αυθεντική ιταλική ζύμη, με τα υλικά της επιλογής σας, είναι μερικές από τις προτάσεις που έχει για εσάς ο σικελός σεφ Pino Saccheri.  

Πρόκειται για ένα κλασικό στέκι, πιστό στη μεσογειακή κουζίνα, με έμφαση στα φρέσκα θαλασσινά και στα ψάρια. Πίτες ημέρας, ορεκτικά σχάρας, φρέσκα ζυμαρικά, πλούσια ριζότο, χειροποίητα ραβιόλια, αλλά και η δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας πίτσα, βασισμένη στην αυθεντική ιταλική ζύμη, με τα υλικά της επιλογής σας, είναι μερικές από τις προτάσεις που έχει για εσάς ο σικελός σεφ Pino Saccheri.  

ΣΥΓΓΡΟΥ 156, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 9232 918
 

Πηγή: tovima