ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BARS

Μελίλωτος

Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου 2014, 08:01 / Ανανεώθηκε 12 Νοεμβρίου 2014, 17:56
Facebook Twitter Whatsapp

Μια άκρως γευστική επιλογή,«κρυμμένη» στα στενά του κέντρου της Αθήνας, μας εξέπληξε ευχάριστα! Ο λόγος ήταν η «Ασυμβίβαστη Κουζίνα» της, που είναι και το μεγαλύτερο ατού της.

Μια άκρως γευστική επιλογή,«κρυμμένη» στα στενά του κέντρου της Αθήνας, μας εξέπληξε ευχάριστα! Ο λόγος ήταν η «Ασυμβίβαστη Κουζίνα» της, που είναι και το μεγαλύτερο ατού της.

Πρόκειται για ένα εστιατόριο που δε συμβιβάζεται με βελτιωτικά γεύσεων, έτοιμα μείγματα μπαχαρικών, ούτε με φούρνους μικροκυμάτων και φαγητά μαγειρεμένα την προηγούμενη μέρα από εκείνη της κατανάλωσής τους!

Σε αυτό το εστιατόριοη επιλογή προϊόντων είναι καθημερινή υπόθεση που γίνεται με ευλάβεια...Παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας καταφθάνουν από τους μικρούς παραγωγούς με τους οποίους συνεργάζεται το εστιατόριο. Προϊόντα που αναβλύζουν τα φυσικά τους αρώματα και μας θυμίζουν τις πραγματικές, ξεχασμένες, αυθεντικές γεύσεις τους!

Κρέατα, πουλερικά και ψαράκια έρχονται φρέσκα σε μικρές ποσότητες και μαγειρεύονται αυθημερόν! Οι σαλάτες παρασκευάζονται την ώρα της παραγγελίας, τα φύλλα για τις πίτες ανοίγονται στο χέρι και γεμίζονται με φρέσκα λαχανικά και βότανα. Ένα από αυτά «χάρισε» και το όνομά του στο εστιατόριο!

Για την ιστορία του, είναι όμορφο να αναφέρουμε πως ο Μελίλωτος ξεκίνησε από την ανάγκη των ίδιων των ιδιοκτητών του για καλό, φρεσκομαγειρεμένο φαγητό σε πακέτο.Ότανόμως είδαν την μεγάλη ανταπόκριση καιαγάπη του κόσμου, που τους εμπιστευόταν καθημερινά, αποφάσισαν πως ήρθε η στιγμή να δημιουργήσουν το δικό τους εστιατόριο!

Έτσι κι εμείς δε θα μπορούσαμε παρά να τους ευχαριστήσουμε, καθώς μας δίνουν την ευκαιρία να τρώμε φρέσκα, υγιεινά, νόστιμα φαγητά και σε προσιτές τιμες! περίπου 18 euro/ άτομο

Διευθύνση: Καλαμιώτου 19, Αθήνα
Τηλέφωνα: 210 32 22 458
Ωράρια: 12:00 εώς 01:00
Πηγή: gourmetandcheap

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr