ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BARS

Pizzoteca, ο ορισμός του italian comfort food!

Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου 2015, 08:01 / Ανανεώθηκε 14 Σεπτεμβρίου 2015, 14:49
Pizzoteca, ο ορισμός του italian comfort food!
Facebook Twitter Whatsapp

Eίναι τα pizza bars που θα ήθελες οπωσδήποτε να είχες στη γειτονιά σου.       Το πειραιώτικο Pizzoteca είναι ο βασιλιάς του italian street food. Δυνατό του σημείο το Italian Baking Gallery που βγάζει από το πρωί ολόφρεσκα briocini, δηλαδή αφράτες ιταλικές πίτες από φρέσκια χειροποίητη ζύμη με παραλλαγές γέμισης που τα σπάνε.

Προς το παρόν, κυκλοφορούν μόνο Πειραιά και Νέα Σμύρνη, όμως ευτυχώς έχουν ταχύτατο και άψογο delivery που εξυπηρετεί και τις γύρω περιοχές.   Στη Νέα Σμύρνη, πάνω στην πλατεία, η κατάσταση θυμίζει περισσότερο μεταμοντέρνα τρατορία, με κλασικά ιταλικά πιάτα και τεράστιες πίτσες να περιφέρονται ανάμεσα στα τραπέζια.

       

'Oπως και να ’χει, τα Pizzoteca είναι ο ορισμός του italian comfort food και εννοείται ότι και στα δύο θα βρείτε από pizza slice μέχρι pizza με διάμετρο 40 εκατοστών, φοβερά dolci και φυσικά τζιούστο ιταλικό espresso.              

    Προς το παρόν, κυκλοφορούν μόνο Πειραιά και Νέα Σμύρνη, όμως ευτυχώς έχουν ταχύτατο και άψογο delivery που εξυπηρετεί και τις γύρω περιοχές. Παρουσίαση the lifo team. Info: facebook.com/pizzoteca instagram.com/pizzotecaathens www.pizzoteca.gr 

Πειραιάς: Καραΐσκου 115 & Βασ. Γεωργίου A’,  210 4111530      Νέα Σμύρνη: 2ας Μαΐου 18, Νέα Σμύρνη,  τηλ.210 9323833

Πηγή: lifo