ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BARS

ēthos

Δημοσίευση 9 Ιουλίου 2017, 09:01 / Ανανεώθηκε 6 Ιουλίου 2017, 15:07
ēthos
Facebook Twitter Whatsapp

Το ēthos αποτελεί μια καθαρά οικογενειακή προσπάθεια και ένα όνειρο αρκετών ετών. Φιλοσοφία τους ε

Το ēthos αποτελεί μια καθαρά οικογενειακή προσπάθεια και ένα όνειρο αρκετών ετών. Φιλοσοφία τους είναι οτι ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα σε καλή υγεία  και βέλτιστη ευεξία, ο υγιεινός τρόπος ζωής δεν αποτελεί δηλαδή προνόμιο, αλλά μια ανάγκη για μια ισορροπημένη, πλήρης και ευτυχισμένη ζωή.

Κύριο προιόν του ēthos, είναι οι φρέσκοι oργανικοί χυμοί κρύας έκθλιψης , με φρούτα και λαχανικά, ιδανικοί για αποτοξίνωση αλλά και για την καθημερινή πρόσληψη βιταμινών και θρεπτικών στοιχείων. Oι χυμοί τους συνδυάζουν τα λαχανικά που ξέρουν ότι δεν τρως εύκολα με φρούτα, και ρίζες. Έτσι δημιουργούν τους ποιο θρεπτικούς και γευστικούς χυμούς που έχεις δοκιμάσει ποτέ. Για τους πιο μυημένους υπάρχουν και Raw Πρωτείνες τις οποίες μπορείτε να προσθέσετε στον χυμό σας ώστε να γίνει ένα ολοκληρωμένο γεύμα.

 

Πέρα από τους χυμούς στο κατάστημα  θα βρείς το αυθεντικό Açai το οποίο το προμηθεύονται παγωμένο και όχι σε σκόνη. Το Acai Berry είναι ένα μικρό σκούρο μωβ φρούτο που φύεται από αιώνες στα τροπικά δάση του Αμαζονίου. Το μικρό αυτό φρούτο είναι εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, ωμέγα 3 & 6, λιπαρά οξέα, βιταμίνες και  θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Τέλος θα βρείς ακόμα healthy snacks αλλά και καφέ απο την ελληνική εταιρία TAF Coffee.

Όραμα του ēthos είναι να σε βοηθήσει να κάνεις τη μετάβαση σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής όσο πιο εύκολα γίνεται χρησιμοποιώντας αγνές μη επεξεργασμένες πρώτες ύλες.

Πετράκη 30, Αθήνα

mysecretathens.gr