ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BARS

Privilege Athens: Ένα μυθικό ταξίδι ξεκινάει στο κέντρο της Αθήνας!

Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 2 Δεκεμβρίου 2019, 12:33
Privilege Athens: Ένα μυθικό ταξίδι ξεκινάει στο κέντρο της Αθήνας!
Facebook Twitter Whatsapp

Γίνετε μέρος αυτής της νέας συναρπαστικής εμπειρίας και ανακαλύψτε μια υπέροχη νέα εποχή!

Ένα από τα θρυλικά μαγαζιά της παραλιακής που έχει την υπογραφή του Βασίλη Τσιλιχρήστου επέστρεψε ανανεωμένο σηματοδοτώντας μια νέα εποχή. 

Το Privilege που το γνωρίσαμε στην Πειραιώς, αλλά οι περισσότεροι το θυμόμαστε στο καλοκαιρινό του στέκι στην παραλιακή, ανοίγει και στο πάλι κέντρο. Αυτή την φορά στο Γκάζι, πολυτελές μέσα στην απλότητά του, λιτό και συνάμα μεγαλειώδες με έντονες εικαστικές αναφορές, το γνωστό bar-restaurant ανοίγει νέα σελίδα στην ιστορία του.

Η επιβλητική προτομή της θεάς Αθηνάς, μια δημιουργία του γλύπτη Βασίλη Σακή, έχει τοποθετηθεί επάνω από το κεντρικό Bar, είναι σε επαφή με τον ναό της... τον Παρθενώνα.

Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος και ο Μανώλης Πλατής θέλουν να δώσουν στο νέο Privilege και μια πιο «νόστιμη» πλευρά. Έτσι συνεργάζονται με τον ταλαντούχο σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Simul στο Κολωνάκι, Νίκος Θωμάς, (chef de cuisine θα είναι ο Κώστας Τερζούδης). Το μενού θα βαδίζει στα μονοπάτια της σύγχρονης μεσογειακής κουζίνας, συνδυάζοντας φρέσκιες σαλάτες, prime κοπές κρεάτων και φρέσκα ψάρια. Και σαν μαγαζί που σέβεται τον hipster χαρακτήρα του από ότι μαθαίνω δεν θα λείπει και το σούσι. Στα decks εναλλάσσονται Έλληνες DJs ενώ δεν λείπουν και οι θεματικές βραδιές.

Το νέο Privilege άνοιξε και περιμένει να δοκιμάσετε τα νέα πιάτα του!

Περισσότερες πληροφορίες

Βουτάδων 6, Γκάζι. Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά από την δύση του ηλίου έως αργά την νύχτα.

Τηλ. Κρατήσεων: 2289200000, 6944318834, www.privilegeathens.com