Marios: Φαγητό σαν στο σπίτι σας στο καλύτερο εστιατόριο της Πάρου
Στόχος είναι η προβολή των προϊόντων του νησιού του, να μπορεί ο κάθε επισκέπτης του νησιού να απολαύσει τα παριανά προϊόντα χωρίς να χρειάζεται να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη. Και το έχει καταφέρει με τεράστια επιτυχία.

Στόχος είναι η προβολή των προϊόντων του νησιού του, να μπορεί ο κάθε επισκέπτης του νησιού να απολαύσει τα παριανά προϊόντα χωρίς να χρειάζεται να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη. Και το έχει καταφέρει με τεράστια επιτυχία.
Μετρά πάνω από τέσσερις δεκαετίες και δικαίως έχει αποκτήσει τον τίτλο του πιο φημισμένου εστιατορίου της Πάρου. Ο λόγος για το εστιατόριο Marios, ενός εκ των καλύτερων ψαροφαγικών εστιατορίων στη Νάουσα της Πάρου, δημιούργημα του Μάριου Τσαχπίνη.
Το εστιατόριο Marios πρωταγωνιστεί στη γευστική σκηνή του νησιού και φημίζεται για τις μοναδικές του γεύσεις αλλά και την περιποίηση προς τους πελάτες. Πόλος έλξης για δεκάδες σταρ του Χόλιγουντ τα καλοκαίρια και όχι μόνο, μην σας προκαλέσει εντύπωση αν βρεθείτε να τρώτε δίπλα στη Μόνικα Μπελούτσι η οποία δηλώνει φαν του συγκεκριμένου εστιατορίου.
Ο Μάριος Τσαχπίνης έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μαγαζί κοσμοπολίτικο με την αύρα του οικογενειακού. Πώς το πετυχαίνει αυτό; Με τα εντυπωσιακά γκουρμέ πιάτα του που βασίζονται στην φρεσκάδα και την εντοπιότητα των προϊόντων καθώς η οικογενειακή φάρμα τροφοδοτεί την κουζίνα καθημερινά με όλα τα απαραίτητα καλούδια, ενώ τα θαλασσινά έρχονται από τις τράτες που ξανοίγονται στο Αιγαίο κάθε ξημέρωμα.
Φωτο:Σαλάτα με φρέσκιες αγγινάρες, καρότο και βραστή πατάτα
Βασική φιλοσοφία του Μάριου είναι να προσφέρει στους πελάτες του αυτό που ο ίδιος έμαθε να τρώει στο σπίτι του. Και το έχει επιτύχει αφού αν ρίξει κάποιος μια ματιά στο μενού θα δει να φιγουράρουν τα ντόπια προϊόντα, απλά. καθημερινά προϊόντα που βρίσκεις σε κάθε σπίτι, μαγειρεμένα «διαφορετικά» με τη φροντίδα του σεφ Γιάννη Μαρκούλη.
Φωτο: Δεξιά ο ιδιοκτήτης του Μάριο, Μάριος Τσαχπίνης και αριστερά ο σεφ Γιαννης Μαρκούλης
Φωτο:Χταπόδι ψητό με κυκλαδίτικη ρεβιθάδα
Φωτο: Φιλέτο μόσχου
Εκτός από τα φημισμένα θαλασσινά του, ο Μάριος προσφέρει στους πελάτες του και κρέας δικής του παραγωγής και αυτό, το οποίο μπορούν να συνοδέψουν με εκλεκτά κρασιά. Και όλα αυτα στις καλύτερες τιμές αφού ο ίδιος ο Μάριος Τσαχπίνης όπως έχει δηλώσει θέλει να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα σε προσιτές τιμές, για όλους.
Φωτό: Σεβίτσε φρέσκου ψαριού με μαγιονέζα από σέλινο και τσίλι
Φωτό: Φιλέτο τόνου με χιουνκάρ
Στόχος είναι η προβολή των προϊόντων του νησιού του, να μπορεί ο κάθε επισκέπτης του νησιού να απολαύσει τα παριανά προϊόντα χωρίς να χρειάζεται να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη. Και το έχει καταφέρει με τεράστια επιτυχία. Ραντεβού στον Μάριο λοιπόν, για σπιτικά εδέσματα μαγειρεμένα… αλλιώς!
ολες οι ειδησεις
- Σκληρή απάντηση Χατζηνικολάου σε Πολάκη
- Ξάνθη: Νέες συλλήψεις για την εν ψυχρώ δολοφονία του 45χρονου (Βίντεο)
- Διόνυσος: Ληστές μπήκαν σε μονοκατοικία και άνοιξαν τρία χρηματοκιβώτια
- Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Μετά το Maestro δεν θα ξανακάνω τηλεόραση»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr