ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Παππάς: Το τελευταίο που θα μπορούσε να κάνει κανείς στον κόσμο είναι να του τάξει λαγούς με πετραχήλια

του Δημήτρη Μαρούλη - Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου 2016, 07:27 / Ανανεώθηκε 22 Ιανουαρίου 2016, 07:03
Παππάς: Το τελευταίο που θα μπορούσε να κάνει κανείς στον κόσμο είναι να του τάξει λαγούς με πετραχήλια
Facebook Twitter Whatsapp

«Το χειρότερο που θάχαμε να κάνουμε είναι να ξαναντυθούμε το κουστούμι της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έρχεται να πει πράγματα που δε μπορούν να γίνουν».

Γι΄ αυτό και οι μετρημένες προεκλογικές κουβέντες. Δεν πήγαινε άλλο με την "κοροϊδία". Το είχε δει, άλλωστε, και γι΄ αυτό το τόνιζε: "Το τελευταίο που θα μπορούσε να κάνει κανείς" στον κόσμο "είναι να του τάξει λαγούς με πετραχήλια". Και δεν ήταν κάτι τέτοιο η προστασία της "πρώτης κατοικίας από τον πλειστηριασμό" ούτε η διαβεβαίωση πως "θα προστατευθεί η εργασιακή σχέση και θα ανακτήσουμε τα στοιχειώδη δικαιώματα στην εργασία μας". Ευθύς αμέσως, θα γίνονταν όλα αυτά. Έτσι έλεγε ο σημερινός υπουργός Επικρατείας, απευθυνόμενος στο νεανικό κοινό του MAD TV, στις 22 Ιανουαρίου 2015. Άραγε, ένα χρόνο αργότερα, σ΄ εκείνους που προέτρεπε να "δοκιμάσουμε την αλλαγή", τι έχει να πει;  "Τα καταφέρνουμε";

«Ξέρεις, ο κόσμος έχει φάει πολύ κοροϊδία το τελευταίο διάστημα. Ξέρεις, απ΄ το "λεφτά υπάρχουν", τις "επαναδιαπραγματεύσεις" κι όλα αυτά…Το τελευταίο που θα μπορούσε να κάνει κανείς είναι να του τάξει λαγούς με πετραχήλια, να…Έτσι;
Επαναλαμβάνω, το χειρότερο που θάχαμε να κάνουμε εμείς είναι να ξαναντυθούμε το κουστούμι της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έρχεται να πει πράγματα που δε μπορούν να γίνουν.
Κι εμείς θ΄ αναμετρηθούμε με τον εαυτό μας.
Θα προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία από τον πλειστηριασμό. Κι αυτό θα γίνει ευθύς αμέσως. Και αμέσως θα προστατευθεί η εργασιακή τους σχέση. Και θα ανακτήσουμε τα στοιχειώδη δικαιώματα στην εργασία μας… Ευελπιστούμε να μπούμε σε μία τροχιά όπου θα δημιουργηθούν και άλλες θέσεις εργασίας.
Αποδείχτηκε, πάντως, ότι, βαδίζοντας σε αυτό τον δρόμο, δεν τα καταφέρνουμε. Ε, ας δοκιμάσουμε την αλλαγή». 

Ακούστε το ηχητικό 

 

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr