Δυο μπισκότα και στη μέση παγωτό
Χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα με το τυρί κρέμα, τη πραλίνα και τα φιστίκια χοντροσπασμένα .
Σε άλλο μπολ χτυπάμε την κρέμα σε σαντιγί . Ενώνουμε τα δύο μείγματα και το μείγμα του παγωτού μας είναι έτοιμο!
Χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα με το τυρί κρέμα, τη πραλίνα και τα φιστίκια χοντροσπασμένα .
Σε άλλο μπολ χτυπάμε την κρέμα σε σαντιγί . Ενώνουμε τα δύο μείγματα και το μείγμα του παγωτού μας είναι έτοιμο!
Υλικά
- 500γρ κρέμα γάλακτος
- 200γρ τυρί κρέμα
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 200 γρ. πραλίνα
- 100γρ φιστικια πίνατς με αλάτι
- 1 συσκευασία μπισκότα πτι-μπέρ
Εκτέλεση
Χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα με το τυρί κρέμα, τη πραλίνα και τα φιστίκια χοντροσπασμένα .
Σε άλλο μπολ χτυπάμε την κρέμα σε σαντιγί . Ενώνουμε τα δύο μείγματα και το μείγμα του παγωτού μας είναι έτοιμο!
Για να φτιάξουμε σάντουιτς βάζουμε σε ένα ταψάκι μεμβράνη, και στρώνουμε τα μπισκότα με την καλή όψη προς τον πάτο και από πάνω .
Απλώνουμε το παγωτό και καπακώνουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα.
Όταν παγώσει το παγωτό με ένα μαχαίρι κόβουμε στα χωρίσματα και έτοιμα τα σαντουιτσάκια
Α.Πετρετζίκης
ολες οι ειδησεις
- Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη κλήρωση των 115 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19:00 η κατάθεση δελτίων για το έπαθλο ρεκόρ
- Άμστερνταμ: Μέτρα για τον περιορισμό του υπερτουρισμού – Απαγορεύει να χτιστούν νέα ξενοδοχεία
- ΠΟΥ: Ανησυχία για τη μετάδοση της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους
- Σίφνος: Κορυφαίος ελληνικός γαστρονομικός προορισμός, σύμφωνα με το Conde Nast Traveler και το National Geographic
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr