ΓΛΥΚΟ

Trifle φράουλας με σοκολάτα και καρύδα.

Δημοσίευση 24 Ιουνίου 2017, 09:01 / Ανανεώθηκε 21 Ιουνίου 2017, 14:37
Trifle φράουλας με σοκολάτα και καρύδα.
Facebook Twitter Whatsapp

Βάζετε τις σοκολάτες σε διαφορετικά μπολ λιωμένες και ανακατεύετε να κρυώσουν ελαφρά. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος


Υλικά

 

  • 100 γρ. Σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
  • 100 γρ. Σοκολάτα λευκή λιωμένη
  • 300 ml. Κρέμα γάλακτος
  • 1 κούπα καρύδα τριμμένη
  • ½ κιλό φράουλες ή άλλο ή κομπόστα στραγγισμένη

Εκτέλεση

Βάζετε τις σοκολάτες σε διαφορετικά μπολ λιωμένες και ανακατεύετε να κρυώσουν ελαφρά. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και τη μοιράζετε στα δύο.

Ανακατεύετε τη μισή στην σοκολάτα γάλακτος και μισή στη λευκή. Μοιράζετε την μισή καρύδα σε 4 μπολάκια ή ποτηράκια και βάζετε από πάνω μια κουταλιά από την κρέμα σοκολάτας γάλακτος.

Μοιράζετε από λίγες φράουλες, πασπαλίζετε με λίγη καρύδα και συνεχίζετε με την λευκή κρεμα σοκολάτας. Τοποθετείτε από πάνω τις  υπόλοιπες φράουλες και πασπαλίζετε με λίγη καρύδα. Τα βάζετε στο ψυγείο για μισή ώρα και σερβίρετε.

e-cook.eu

Πηγή: e-cook.eu