ΓΛΥΚΟ

Ελαφριά πανακότα γιαουρτιού

Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου 2021, 02:00 / Ανανεώθηκε 9 Ιανουαρίου 2021, 09:48
Ελαφριά πανακότα γιαουρτιού
Facebook Twitter Whatsapp

Μια νόστιμη και ελαφριά συνταγή από τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Υλικά: 6 γρ. φύλλα ζελατίνης, 350 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, 80 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας, 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, χυμό λεμονιού από 1/2 λεμόνι, ξύσμα από μισό λεμόνι. Για το σερβίρισμα: 3 κ.σ. μέλι, 100 γρ. καρύδια, μελομακάρονα τριμμένα, φύλλα από δυόσμο.

Δείτε το βίντεο: