Υλικά– Για τη ζύμη Choux: 125 γρ. γάλα, 125 γρ. νερό, 100 γρ. βούτυρο, 1 κ.σ. ζάχαρη, 1/2 κ.γ. αλάτι, 150 γρ. αλεύρι, 4 μεσαία αυγά. Για την κρέμα – σοκολάτα: 5 φύλλα ζελατίνης, 1 λίτρο γάλα, 6 κρόκους αυγού, 180 γρ. ζάχαρη, 90 γρ. κόρν φλάουρ, 200 γρ. κουβερτούρα, 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, 150 γρ τυρί μασκαρπόνε. Για την επικάλυψη: 300 γρ. κουβερτούρα κλασική, 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Δείτε τη συνταγή:
ολες οι ειδησεις
- Ο καιρός της Πέμπτης: Νεφώσεις, αφρικανική σκόνη και μικρή πτώση της θερμοκρασίας
- Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Αποφασίστηκε η επιβολή κυρώσεων στο Ιράν – Οι «27» ζητούν «να αποφευχθεί η κλιμάκωση»
- Ιράν: Μισός αιώνας διεθνών κυρώσεων κατά της Τεχεράνης – Από την ομηρεία στην αμερικανική πρεσβεία μέχρι το πυρηνικό πρόγραμμα (Bίντεο)
- ΣΥΡΙΖΑ: Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Στέφανο Κασσελάκη – Συνεδριάζει το μεσημέρι το Εκτελεστικό Γραφείο
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr