ΓΛΥΚΟ

Προφιτερόλ με κρέμα και επικάλυψη σοκολάτας

Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου 2021, 04:00 / Ανανεώθηκε 14 Ιανουαρίου 2021, 10:07
Προφιτερόλ με κρέμα και επικάλυψη σοκολάτας
Facebook Twitter Whatsapp

Υπεροχη συνταγή για προφιτερόλ με κρέμα και επικάλυψη σοκολάτας.

Υλικά- Για τη ζύμη Choux: 125 γρ. γάλα, 125 γρ. νερό, 100 γρ. βούτυρο, 1 κ.σ. ζάχαρη, 1/2 κ.γ. αλάτι, 150 γρ. αλεύρι, 4 μεσαία αυγά. Για την κρέμα - σοκολάτα: 5 φύλλα ζελατίνης, 1 λίτρο γάλα, 6 κρόκους αυγού, 180 γρ. ζάχαρη, 90 γρ. κόρν φλάουρ, 200 γρ. κουβερτούρα, 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, 150 γρ τυρί μασκαρπόνε. Για την επικάλυψη: 300 γρ. κουβερτούρα κλασική, 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%

Δείτε τη συνταγή: 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr