
Facebook
Twitter
Whatsapp
Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει αφράτη παραδοσιακή καρυδόπιτα!
Υλικά: 7 αβγά, 250γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, 1 βανίλια σκόνη, 380γρ. καρύδι ψιλοκομμένο, 130γρ. φρυγανιά τριμμένη, ½ κ.γλ. κανέλα σκόνη, 1κ.γλ. μπέικιν πάουντερ, ξύσμα από ½ λεμόνι | Υλικά για το σιρόπι: 400ml νερό, 380γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, φλούδα από λεμόνι, 1 ξύλο κανέλας
Δείτε το βίντεο:
Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr