
Facebook
Twitter
Whatsapp
Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ετοιμάζει τάρτα τριπλής σοκολάτας.
Υλικά για τη βάση της τάρτας: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 100 γρ. ζάχαρη άχνη, 50 γρ. κακάο σε σκόνη, 1 πρέζα αλάτι, 200 γρ. βούτυρο, παγωμένο, 1 κρόκο, 1 κ.ς. νερό, παγωμένο. Για την κρέμα λευκής σοκολάτας: 400 γρ. κουβερτούρα λευκή, 180 γρ. βούτυρο, παγωμένο, 120 γρ. ζάχαρη άχνη. Για τη γκανάζ σοκολάτας: 400 γρ. κουβερτούρα 65%, 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, 15γρ. κόκκους καφέ.
Δείτε το βίντεο:
Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr