
Facebook
Twitter
Whatsapp
Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει παραδοσιακό μπακλαβά.
Υλικά για το σιρόπι: 700γρ. ζάχαρη, 460γρ. νερό, 2 φλούδες λεμόνι, ¼ πορτοκάλι, 3 στικ γαρύφαλλο, 1 ξυλαράκι κανέλα | Υλικά για τη γέμιση: 1 πακέτο φύλλο κρούστας, 300γρ. λιωμένο βούτυρο γάλακτος, 100γρ. καλαμποκέλαιο, 250γρ. καρυδόψιχα, 250γρ. φιστίκι Αιγίνης ψίχα, 1κ.γλ. γαρύφαλλο σκόνη, 1κ.σ. κανέλα σκόνη, 3κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις