current views are: 21

4 Ιουνίου 2021
Δημοσίευση19:40

Tarte tatin με βερίκοκο

Μία ξεχωριστή συνταγή για να φτιάξετε τη διάσημη γαλλική τάρτα τατέν έδωσε ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Δημοσίευση 19:40’

Μία ξεχωριστή συνταγή για να φτιάξετε τη διάσημη γαλλική τάρτα τατέν έδωσε ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Υλικά:

1 φύλλο κρούστας, 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, 40 γρ. βούτυρο, 500-550 γρ. βερίκοκα, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας, 1 ξυλάκι κανέλας, 1 αστεροειδή γλυκάνισο.

Για το σερβίρισμα: ζάχαρη άχνη, παγωτό βανίλια

Δείτε το βίντεο:


σχετικα αρθρα