current views are: 12

1 Ιουλίου 2021
Δημοσίευση19:40

Πάβλοβα

Ο Παύλος Χάππιλος φτιάχνει λαχταριστή πάβλοβα!

Δημοσίευση 19:40’

Ο Παύλος Χάππιλος φτιάχνει λαχταριστή πάβλοβα!

Υλικά για τη μαρέγκα: 3 ασπράδια, 90 γρ. ζάχαρη, 90 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική.

Υλικά για την κρέμα: 3 κρόκοι, 70 γρ. ζάχαρη, 1 κ.γ. κορν φλαόυρ, 500 ml. γάλα, 3 κόκκους κάρδαμο.

Υλικά για το στόλισμα: Φρούτα εποχής, ξηρούς καρπούς.

Δείτε το βίντεο


σχετικα αρθρα