
Facebook
Twitter
Whatsapp
Λίβανος- Φαλάφελ
Υλικά (για 4 μερίδες)
- 1/2 κιλό ρεβύθια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1/2 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κ.τ.γ. κόλιαντρο
- 1 κ.τ.γ. κύμινο
- 2 κ.τ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση
-
Μουσκεύουμε τα ρεβύθια όλο το βράδυ.
-
Το πρωί τα στραγγίζουμε και τα αλέθουμε ώστε να πολτοποιηθούν.
-
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε καλά.
-
Ύστερα πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα ομοιόμορφο ρόδινο χρώμα και από τις δυο πλευρές.
Πηγή:
lovecooking.gr
Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr