Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λουκάνικα σαγανάκι με σάλτσα μουστάρδας

Δημοσίευση 13 Μαρτίου 2011, 06:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Λουκάνικα σαγανάκι με σάλτσα μουστάρδας
Facebook Twitter Whatsapp

Λουκάνικα σαγανάκι με σάλτσα μουστάρδας

Συστατικά

2 λουκάνικα χωριάτικα μέτρια κομμένα σε λεπτές φέτες

2 λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα σε λεπτές φέτες

1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη ή κέρατο, για πιο πικάντικη γεύση

1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

½ ποτήρι του κρασιού κρέμα γάλακτος

2-3 κουτ. σούπας μουστάρδα

ανάλογο αλατοπίπερο

1 πρέζα ρίγανη

Οδηγίες

Σε ένα τηγάνι ρίξτε το ελαιόλαδο, τα λουκάνικα, την πιπεριά και το κρεμμύδι.
Σωτάρετε και σβήστε με το κρασί και προσθέστε τη μουστάρδα.
Μόλις τα υγρά μειωθούν ρίξτε την κρέμα γάλακτος το αλατοπίπερο και την ριγάνη.
Ανακατέψτε τα όλα μαζί και αφήστε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Λουκάνικα σαγανάκι με σάλτσα μουστάρδας

 

Συστατικά

2 λουκάνικα χωριάτικα μέτρια κομμένα σε λεπτές φέτες

2 λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα σε λεπτές φέτες

1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη ή κέρατο, για πιο πικάντικη γεύση

1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο Άλτις

½ ποτήρι του κρασιού κρέμα γάλακτος

2-3 κουτ. σούπας μουστάρδα

ανάλογο αλατοπίπερο

1 πρέζα ρίγανη

 

Οδηγίες

 

Σε ένα τηγάνι ρίξτε το ελαιόλαδο, τα λουκάνικα, την πιπεριά και το κρεμμύδι

Σωτάρετε και σβήστε με το κρασί και προσθέστε τη μουστάρδα.

Μόλις τα υγρά μειωθούν ρίξτε την κρέμα γάλακτος το αλατοπίπερο και την ριγάνη

Ανακατέψτε τα όλα μαζί και αφήστε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

 

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr