Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ταλιατέλες με μανιτάρια και ό, τι μας περίσσεψε  

Δημοσίευση 22 Μαρτίου 2013, 18:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ταλιατέλες με μανιτάρια και ό, τι μας περίσσεψε  
Facebook Twitter Whatsapp
Ταλιατέλες με μανιτάρια και ό, τι μας περίσσεψε  
Υλικά  

500γρ. ταλιατέλες
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
300 γρ. άσπρα μανιτάρια κομμένα με φέτες
2 συσκευασίες ντοματάκια κονκασέ
2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
όσο κοτόπουλο περίσσεψε ψιλοκομμένο
τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί

Εκτέλεση  

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι να γίνει διάφανο για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια. Αφήνουμε να πιουν τα υγρά τους. Βάζουμε το κοτόπουλο, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά. Προσθέτουμε τη ντομάτα και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να βράσει για 10' σε μέτρια φωτιά. Βράζουμε και στραγγίζουμε τις ταλιατέλες και τις ρίχνουμε στη σάλτσα. Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.  

Μερίδες: 4
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά  


Πηγή: argiro.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr