Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τηγανιά με συκώτι και μαϊντανό

Δημοσίευση 29 Μαρτίου 2013, 04:33 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τηγανιά με συκώτι και μαϊντανό
Facebook Twitter Whatsapp
Τηγανιά με συκώτι και μαϊντανό


Υλικά:

- 500 γρ. συκώτι μοσχαρίσιο, κομμένο σε κυβάκια 3 - 4 εκ. 
- 30 ml ελαιόλαδο 
- 60 ml ξίδι βαλσαμικό 
- 2 κουτ. σούπας φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα 
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το συκώτι. Ανακατεύουμε καλά να ψηθεί απ’ όλες τις πλευρές για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να γίνει. Σβήνουμε με το βαλσαμικό ξίδι, αλατοπιπερώνουμε, συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2 - 3 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Πασπαλίζουμε με τα φύλλα μαϊντανού και σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα. 

Πηγή: gastronomos.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr