Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Σεφταλιά  

Δημοσίευση 19 Απριλίου 2013, 18:39 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σεφταλιά  
Facebook Twitter Whatsapp
Σεφταλιά  
Υλικά  

1 κιλό κιμά χοιρινό και βοδινό
3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 κουταλιές αλεσμένη φρυγανιά
Δυόσμος
Κανέλα
Αλάτι
Πιπέρι
Μισό ποτήρι νερό παγωμένο
1 μπόλια  

Εκτέλεση  

Ανακατεύπουμε όλα τα υλικά πολύ καλά και αφήνουμε περίπου 2 ώρες να ενωθούν οι γεύσεις. Ξεπλένουμε καλά την μπόλια και τυλίγουμε τα σεφταλιά.  

Σιγοψήνουμε στα κάρβουνα, σε μέτρια φωτιά.  

Πηγή: sidagi.gr