Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Χοιρινή τηγανιά με κόλιανδρο και πικάντικη μουστάρδα

Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου 2014, 08:01 / Ανανεώθηκε 8 Νοεμβρίου 2014, 21:01
Χοιρινή τηγανιά με κόλιανδρο και πικάντικη μουστάρδα
Facebook Twitter Whatsapp

 Ρίχνουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέτουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια.

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό από μπούτι κομμένο σε μικρά κομμάτια(μπουκιές)
  • ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • ½ φλυτζάνι κρασί λευκό
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κουταλιές πικάντικη μουστάρδα
  • 1 κουταλιά σπόρους κόλιανδρου σπασμένους

Εκτέλεση:

 Ρίχνουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέτουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτετε την μουστάρδα.
Αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά (περίπου 5 λεπτά).

Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά, αλατίζουμε, ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το σπασμένο κόλιανδρο.

Πηγή: topsyntages

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr