Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Χοιρινή τηγανιά με μπύρα

Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου 2016, 07:01 / Ανανεώθηκε 19 Ιανουαρίου 2016, 18:40
Χοιρινή τηγανιά με μπύρα
Facebook Twitter Whatsapp

Επειδή απολαμβάνετε την μπύρα με το φαγητό γιατί να μην τα συνδυάσετε την ώρα που τα ετοιμάζετε; 

Επειδή απολαμβάνετε την μπύρα με το φαγητό γιατί να μην τα συνδυάσετε την ώρα που τα ετοιμάζετε; 

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό φιλέτο ή σπάλα χοιρινή
  • 330 ml μπύρα
  • 1 ντομάτα ψιλοκομμένη (χωρίς τα σπόρια της, μόνο τη σάρκα)
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • λίγο θυμάρι ή ρίγανη
  • λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε κύβους. Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να μαγειρευτεί και να μαλακώσει λίγο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, το κρεμμύδι, την ντομάτα και τα μυρωδικά, δάφνη και θυμάρι ή ρίγανη.

Ρίχνουμε την μπύρα και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια θερμοκρασία για τουλάχιστον 30 λεπτά. Μόλις μαγειρευτεί και δέσει η σάλτσα, σερβίρουμε ζεστό

Μπορούμε να ρίξουμε και λίγη φέτα από πάνω αν θέλουμε για 

Πηγή: mazitafagame67

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr