ΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΣ

Ο ΕΟΤ επιβεβαιώνει τις γκάφες του με απίθανες δικαιολογίες!

Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου 2014, 11:14 / Ανανεώθηκε 4 Δεκεμβρίου 2014, 13:19
Ο ΕΟΤ επιβεβαιώνει τις γκάφες του με απίθανες δικαιολογίες!
Facebook Twitter Whatsapp

Ο ΕΟΤ, εδέησε να απαντήσει στα επικριτικά δημοσιεύματα του βίντεο για τα 100 χρόνια του Ελληνικού τουρισμού! Μόνον, που επιχειρώντας να διαψεύσει, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις γκάφες του! 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ΕΟΤ, εδέησε να απαντήσει στα επικριτικά δημοσιεύματα του βίντεο για τα 100 χρόνια του Ελληνικού τουρισμού! Μόνον, που επιχειρώντας να διαψεύσει, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις γκάφες του!  

Ευρισκόμενοι και εμείς (ως Newpost) μεταξύ όσων άσκησαν κριτική, οφείλουμε μια απάντηση στους αρμοδίους, οι οποίοι τη φράση «παραίτηση για λόγους ευθιξίας» φαίνεται να μην την γνωρίζουν. 

Κύριοι, όσοι σαν κατηγόρησαν ότι χρησιμοποιήσατε φιλμ στο οποίο εμφανίζεται ο Χίτλερ, προφανώς δεν έχουν δει το βίντεο. Η πλειονότητα των δημοσιευμάτων όμως, ασκούσε κριτική γιατί χρησιμοποιήσατε πλάνα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936, στη χιτλερική Γερμανία. Αυτό, το δεχόσαστε και σήμερα! Προσπαθείτε φυσικά να δικαιολογηθείτε, λέγοντας ότι τα ίδια πλάνα τα έχουν χρησιμοποιήσει και άλλοι. Και λοιπόν; Από πότε μια γκάφα δικαιολογείται αν την έχουν διαπράξει και άλλοι; Η επανάληψη, συνιστά δικαιολογημένη χρήση; Ας σοβαρευτούμε!

Πάμε τώρα στην παραλία της Αυστραλίας. Υποστηρίζετε ότι το πλάνο του έναστρου ουρανού, χρησιμοποιήθηκε συνειδητά για να υποστηρίξει καλλιτεχνικά, αυτό που περιγράφει ο αφηγητής. Ξεχνάτε να πείτε ότι πάνω από το συγκεκριμένο πλάνο, εικονίζεται μια θεά του Ολύμπου. Άρα, λογικά όποιος το βλέπει σκέφτεται ότι πρόκειται για ένα ελληνικό τοπίο. Όπως λογικά, θα σκεφτόταν ότι είναι τοπίο της Αυστραλίας αν ταυτοχρόνως παρουσιάζατε ένα… καγκουρό. Επιπροσθέτως, οι ισχυρισμοί σας αποδεικνύουν και την ελλιπή γνώση της χώρας που θέλετε να προβάλλετε. Καθίσταται φανερό ότι χρησιμοποιήσατε πλάνο της Αυστραλίας γιατί προφανώς δεν έχετε δει έναστρο ουρανό στις Κυκλάδες ή στη νότια Κρήτη… 

Και για το τέλος σας κρατήσαμε μια ιστορία.

Μια αλεπού πιάστηκε κάποτε σε ένα δόκανο που είχε στήσει ένας κυνηγός στο δάσος. Στην προσπάθειά της να ξεκολλήσει κατάφερε τελικά να απελευθερωθεί αλλά είχε κόψει την ουρά της. Η κολοβή πλέον αλεπού στενοχωρήθηκε που έχασε την όμορφη ουρά της αλλά πολύ περισσότερο φοβήθηκε το τί θα έλεγαν οι άλλες αλεπούδες.

Η πονηριά της την οδήγησε στο να πείσει και τις υπόλοιπες αλεπούδες να κόψουν και την δική τους ουρά. Τις μάζεψε στο ξέφωτο του δάσους και άρχισε να τους μιλάει για το φλέγον θέμα της ουράς. Ένα από τα επιχειρήματά της ήταν ότι η ουρά ήταν ένα περιττό βάρος από το οποίο έπρεπε να απαλλαγούν άμεσα. Βέβαια, πονηρή δεν ήταν μόνο η συγκεκριμένη αλεπού που ήταν κολοβή ήταν και οι υπόλοιπες. Μόλις τελείωσε την επιχειρηματολογία έλαβε την απάντηση: «Ακούσαμε με προσοχή αυτά που μας είπες και έχουμε μια ερώτηση: Αν δεν σε συνέφερε να κόψουμε τις ουρές μας επειδή κόπηκε η δικιά σου θα μας τα έλεγες όλα αυτά;»

Καταλάβατε κύριοι στον ΕΟΤ; Κρίμα...

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr