current views are: 5

24 Απριλίου 2017
Δημοσίευση15:18

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος το ’χει τάμα!!!

Ο κ. Κατρούγκαλος είναι ακόμα «κολλημένος» στη εξής λογική: Μιλάω, δεν ακούω, δεν παρακολουθώ τον συνομιλητή μου, απλά συνεχίζω να μιλάω, με ρωτούν αλλά εγώ θα λέω τα δικά μου και άσε τους άλλους να πάνε να κουρεύονται!

Δημοσίευση 15:18’

Ο κ. Κατρούγκαλος είναι ακόμα «κολλημένος» στη εξής λογική: Μιλάω, δεν ακούω, δεν παρακολουθώ τον συνομιλητή μου, απλά συνεχίζω να μιλάω, με ρωτούν αλλά εγώ θα λέω τα δικά μου και άσε τους άλλους να πάνε να κουρεύονται!

Ο κ. Κατρούγκαλος είναι ακόμα «κολλημένος» στη εξής λογική: Μιλάω, δεν ακούω, δεν παρακολουθώ τον συνομιλητή μου, απλά συνεχίζω να μιλάω, με ρωτούν αλλά εγώ θα λέω τα δικά μου και άσε τους άλλους να πάνε να κουρεύονται! Ομολογώ ότι είναι μια τακτική η οποία σε κάποιες περιπτώσεις αποδίδει.
Αλλά τι να κάνουμε έτσι την έχει δει τη δουλειά ο Υπουργός. Γούστο του και καπέλο του.

Αυτο το χουνέρι, που λέτε, το έπαθα μαζί του- για πολλοστή φορά- στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Το ρώτησα, λοιπόν, να μας δώσει μια εξήγηση γιατί οι ευρωπαϊκοί λαοί- όπως οι Ολλανδοί, οι Αυστριακοί και τώρα οι Γάλλοι- στρέφονται ολοένα και δεξιότερα. Είναι μια λογική απορία τέλος πάντων, δεν ρώτησα να μας αναλύσει και την Αποκάλυψη του Ιωάννη.    

Τέλος πάντων. Η απάντηση του ήταν η εξής: Μα γιατί η οικονομική πολιτική της Ευρώπης είναι μια πολιτική λιτότητας.
Ναι είναι πολιτική λιτότητας πράγματι. Αλλά κύριε Υπουργέ μου με βάση το «κομμουνιστικό δίκαιο» δεν θα έπρεπε, λογικά δηλαδή, οι λαοί να πηγαίνουν πιο αριστερά; Ένας, για παράδειγμα, ταλαιπωρημένος και φτωχός λαός δεν θα έπρεπε να στρέφεται σε λύσεις και πολιτικές τις οποίες έχουν την αποκλειστικότητα να προτείνουν τα αριστερά κόμματα; Λογικά ναι, λέω εγώ.

Όμως ο κ. Κατρούγκαλος δεν το παραδέχεται. Μπορεί εκεί όπως μιλάτε να περάσει ξαφνικά σε πιο ελαφρολαϊκό ρεπερτόριο και να σου απαντήσει για παράδειγμα για το Papilio polymnestor (είδος πεταλούδας) αλλά για την ουσία δεν πρόκειται να σου πει ποτέ τίποτα. Το ’χει φαίνεται τάμα.
Τώρα θα μου πείτε αυτός δεν είναι που μας έλεγε ότι τακτοποίησε το ασφαλιστικό και έσωσε τις συντάξεις; Αυτός ναι. Αυτός δεν είναι μήπως που όταν τον ρωτούσαμε για τις μειώσεις των συντάξεων μας έλεγε προβοκάτορες; Αυτός μάλιστα.

Ηθικό δίδαγμα:  «Μακάριοι οι πραείς, ότι αυτοί κληρονομήσουσι την γην.»