ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Flickr αλλάζει

Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου 2012, 15:06 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Το Flickr αλλάζει
Facebook Twitter Whatsapp
Η τεράστια επιτυχία του Pinterest δεν φαίνεται να αφήνει αδιάφορες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που εστιάζονται στην αποθήκευση και προβολή φωτογραφιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Flickr της Yahoo το οποίο ανάμεσα στις υπόλοιπες αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα αποκτήσει εμφάνιση που θα παραπέμπει σε εκείνη του Pinterest.
Η τεράστια επιτυχία του Pinterest δεν φαίνεται να αφήνει αδιάφορες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που εστιάζονται στην αποθήκευση και προβολή φωτογραφιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Flickr της Yahoo το οποίο ανάμεσα στις υπόλοιπες αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα αποκτήσει εμφάνιση που θα παραπέμπει σε εκείνη του Pinterest. Ο νέος τρόπος προβολής των φωτογραφιών θα δίνει μια αίσθηση ρευστότητας και θα να καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια του browser. Οι επιπλέον πληροφορίες κάθε εικόνας θα εμφανίζονται όταν ο κέρσορας περάσει από επάνω της. Η συγκεκριμένη αλλαγή θα ενεργοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου.

Σε ό,τι αφορά το ανέβασμα των φωτογραφιών στην υπηρεσία θα υπάρχει μια νέα λειτουργία η οποία θα ονομάζεται Uploadr και λειτουργεί με ένα απλό drag and drop των αρχείων από τον υπολογιστή στον browser. Κάθε φωτογραφία θα εμφανίζεται αυτόματα ως thumbnail και ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να της προσθέσει tags καθώς την ανεβάζει.

Πηγή: proho.gr