current views are: 1

21 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση20:31

To Αpple ΤV είναι ο κρυφός άσος στο μανίκι της Apple

Eίμαστε προ των πυλών ενός νέου iPad event και το Apple TV αναμένεται να δεχτεί και αυτό μια αναβάθμιση με τις φήμες ακόμη και σήμερα να είναι συγκεχυμένες.
 

Δημοσίευση 20:31’
αρθρο-newpost

Eίμαστε προ των πυλών ενός νέου iPad event και το Apple TV αναμένεται να δεχτεί και αυτό μια αναβάθμιση με τις φήμες ακόμη και σήμερα να είναι συγκεχυμένες.
 

Eίμαστε προ των πυλών ενός νέου iPad event και το Apple TV αναμένεται να δεχτεί και αυτό μια αναβάθμιση με τις φήμες ακόμη και σήμερα να είναι συγκεχυμένες.

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα τόσο το γερμανικό όσο και το γαλλικό κατάστημα της Amazon για το συγκεκριμένο προϊόν αναφέρανε πως διαθεσιμότητα θα υπάρξει εκ νέου μια μέρα μετά την ολοκλήρωση του event της Apple την Τρίτη. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί βέβαια και πάντα να είναι ένα τυχαίο γεγονός.

Φήμες επίσης λένε πως το project της Apple για το μεγάλο Apple TV θα καθυστερήσουν και άλλο και έτσι η εταιρεία θα προχωρήσει σε ακόμη μια αναβάθμιση του συνηθισμένου της Apple TV.

To σίγουρο είναι πως είτε δούμε ένα αναβαθμισμένο μοντέλο την Τρίτη ή πολύ σύντομα μια κανονική τηλεόραση της Apple το προϊόν αυτό πάντα θα αποτελεί ένα από τα πιο συναρπαστικά project της Apple και με μεγάλο μέλλον.

Ενδιαφέρον επίσης έχει η άποψη του λογοπαίγνιου που μας επιφύλασσε η πρόσκληση της Apple για το event της Τρίτης. «Έχουμε πολλά ακόμη να καλύψουμε» ανέγραφε και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η λέξη «κάλυψη» αναφέρεται στην τηλεοπτική.

Υπάρχουν λοιπόν πολλοί αναλυτές που προβλέπουν πως η Apple αυτή την Τρίτη θα μας παρουσιάσει μια ολοκαίνουργια διεπαφή για τον χρήστη του Apple TV με περισσότερες υπηρεσίες και κανάλια.

Πριν μερικούς μήνες διέρρευσε πως η Apple είχε σκληρές διαπραγματεύσεις με στούντιο παραγωγής και τηλεοπτικούς σταθμούς όπως το Comedy Central, ESPN, HBO και Viacom. Το καλοκαίρι επίσης η εταιρεία πρόσθεσε τις εφαρμογές του HBO Go και WatchESPN για το Apple TV.

Φυσικά, τα συγκεκριμένα θέλουν συνδρομή και δεν παίζουν εντός Ελλάδας αλλά με μια υπηρεσία όπως αυτή της UnoTelly και ένα Αμερικανικό Apple ID μπορείτε να τα εμφανίσετε με τους τρόπους που έχουμε αναφέρει στους οδηγούς μας.

Την Τρίτη λοιπόν η Apple αναμένεται να ανακοινώσει ακόμη περισσότερες συνεργασίες όπως αυτές με το Xbox 360, την Time Warner αλλά και με το CNN.

H Apple κάποια στιγμή θα φέρει την ίδια επανάσταση στην Τηλεόραση ακριβώς όπως έκανε και με την βιομηχανία της μουσικής πριν μερικά χρόνια. Τότε κανείς δεν το περίμενε και με αιχμή του δόρατος την αποφασιστικότητα του Steve Jobs έγινε το μεγάλο μπαμ. Πλέον η βιομηχανία της τηλεόρασης γνωρίζει τι μπορεί να κάνει η Apple και είναι έτσι πιο επιφυλακτική από ποτέ.

Αυτή την φορά το σχέδιο λοιπόν έχει αλλάξει, η αιχμή του δόρατος είναι το ίδιο το Apple TV, που σιγά σιγά όσο πάει και μεγαλώνει. Μέχρι στιγμής η Apple έχει πουλήσει 13 εκατομμύρια συσκευές και το νούμερο αυτό αναμένεται να τριπλασιαστεί στο τέλος του επόμενου χρόνου.

Το Apple TV λοιπόν από ένα hobby μπορεί πολύ εύκολα να μεταμορφωθεί σε έναν κρυφό άσο για την Apple και εν συνεχεία να φέρει την δική του επανάσταση με τον ίδιο τρόπο που την έφερε και το iPod.

Μέχρι στιγμής η Apple ετοιμάζεται ίσως την Τρίτη να δούμε για πρώτη φορά την μια όψη όλων αυτών που ετοιμάζει για τον συγκεκριμένο χώρο.


σχετικα αρθρα