ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Διαφημίσεις και στον Firefox browser

Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου 2014, 14:46 / Ανανεώθηκε 13 Φεβρουαρίου 2014, 14:46
Διαφημίσεις και στον Firefox browser
Facebook Twitter Whatsapp

H Mozilla ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα πουλάει σύντομα διαφημίσεις, οι οποίες θα εμφανίζονται μέσα στον Firefox browser.

H Mozilla ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα πουλάει σύντομα διαφημίσεις, οι οποίες θα εμφανίζονται μέσα στον Firefox browser. 

Συγκεκριμένα, οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται στα tiles όταν ανοίγει ο χρήστης ένα νέο tab και θα αποτελούν μέρος της πρωτοβουλίας ‘Directory Tiles’, όπως την ονομάζει η εταιρεία, για τους νέους χρήστες.

Κάποια από αυτά τα tiles θα δείχνουν περιεχόμενο από το οικοσύστημα της Mozilla, κάποια θα είναι δημοφιλείς ιστοσελίδες ανάλογα την γεωγραφική περιοχή του χρήστη και κάποια θα είναι χορηγίες από επιλεγμένους συνεργάτες που θα βοηθήσουν την επίτευξη του γενικότερου στόχου της Mozilla. 

Θα υπάρχει σαφής διαχωρισμός, βέβαια, των διαφημίσεων από τα υπόλοιπα tiles. Η εταιρεία ευελπιστεί ότι το περιεχόμενο θα είναι τέτοιο ώστε να αρέσει στους χρήστες. 

Το χρονικό πλάνο του Directory Tiles προς το παρόν δεν είναι συγκεκριμένο και έτσι δεν γνωρίζουμε πότε θα εφαρμοστούν οι αλλαγές στον τελικό καταναλωτή.

Πηγή: techgear.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr