ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέα desktop και laptop συστήματα από τη Lenovo

Δημοσίευση 22 Απριλίου 2014, 08:28 / Ανανεώθηκε 22 Απριλίου 2014, 08:28
Νέα desktop και laptop συστήματα από τη Lenovo
Facebook Twitter Whatsapp

Η Lenovo παρουσίασε το νέο all-in-one υπολογιστή A540, ο οποίος ενσωματώνει ποικιλία χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων, καλύπτοντας μία ευρεία γκάμα αναγκών. 

Η Lenovo παρουσίασε το νέο all-in-one υπολογιστή A540, ο οποίος ενσωματώνει ποικιλία χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων, καλύπτοντας μία ευρεία γκάμα αναγκών. 

Ο νέος Lenovo A540 διαθέτει οθόνη Full HD 1080p IPS διαγωνίου 23,8 ιντσών, σε συνδυασμό με περιμετρικό πλαίσιο (bezel) αλουμινίου πάχους τεσσάρων ιντσών. Το σύστημα υποστηρίζει τη χρήση αφής σε συνδυασμό με τη λειτουργία Lenovo Motion Control.

Επιπρόσθετα, μπορεί να επιλεγεί επεξεργαστής Intel Haswell, έως και στην έκδοση Core i7, διαθέτει κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GT840A και ενσωματωμένο σετ ηχείων της JBL με Dolby Home Theatre. Παράλληλα, ορισμένα μοντέλα της σειράς θα ενσωματώνουν TV tuner για την παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων, σε συνδυασμό με υποστήριξη της τεχνολογίας NFC για την σύζευξη με άλλες συσκευές.

Παράλληλα με το A540 παρουσιάστηκαν και μια σειρά από νέα laptops τα οποία εντάσσονται σε διαφορετικές σειρές προϊόντων, από το επίπεδο των συστημάτων «γενικής χρήσης» έως και τα συστήματα «επαγγελματικών προδιαγραφών».

Το Lenovo B50 είναι ένα laptop 15 ιντσών που θα διατεθεί σε εκδόσεις με και χωρίς οθόνη αφής και σε αναλύσεις από 1366 x 768 pixels έως Full HD. Το σύστημα θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα Windows 7 ενώ οι επεξεργαστές του θα είναι διάφορες εκδόσεις του Intel Haswell.

Αντίθετα, το G50 θα ενσωματώνει το πλέον πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 και ποικιλία επιλογών στον τομέα των επεξεργαστών από τον Intel Haswell Core i7 έως τον AMD R5-M230. Το εν λόγω μοντέλο θα διαθέτει οθόνη HD, ενσωματωμένη web camera, σύστημα ήχου Dolby Advanced Audio και την εφαρμογή VeriFace Pro της Lenovo.

Στην κορυφή της πυραμίδας βρίσκονται τα μοντέλα Z40 και Z50, με κύριο χαρακτηριστικό τους να είναι το εξαιρετικά λεπτό τους προφίλ και οι Full HD οθόνες. Άλλα στοιχεία του εξοπλισμού τους είναι η 720p webcam, η υποστήριξη ήχου Dolby Home Theater και οι επιλογές επεξεργαστών ανάμεσα σε ποικιλία μοντέλων της AMD σε συνδυασμό με chipsets γραφικών της σειράς R7 Radeon.

Πηγή: naftemporiki.gr