ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα google glass βγαίνουν εκτός ΗΠΑ

Δημοσίευση 24 Ιουνίου 2014, 08:47 / Ανανεώθηκε 24 Ιουνίου 2014, 08:47
Τα google glass βγαίνουν εκτός ΗΠΑ
Facebook Twitter Whatsapp

Η πρώτη χώρα που επισκέπτονται είναι το Ηνωμένο Βασίλειο όπου και θα πωλούνται έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των £1,000 δηλαδή περίπου $1,700.

Αφού είδαμε λίγο νωρίτερα τη συλλογή των Google Glasses που σχεδίασε η διάσημη Αμερικανίδα Diane von Furstenberg τώρα βλέπουμε για πρώτη φορά τα έξυπνα γυαλιά της Google να βγαίνουν και εκτός αμερικάνικης αγοράς. Η πρώτη χώρα που επισκέπτονται είναι το Ηνωμένο Βασίλειο όπου και θα πωλούνται έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των £1,000 δηλαδή περίπου $1,700.

Μιλάμε για την Explorer Edition, δηλαδή την έκδοση η οποία θα διατίθεται μέσω του Google Play σε πέντε διαφορετικά χρώματα σκελετών. Μπορούν να τα αποκτήσουν όσοι ζουν στην Αγγλία αρκεί να έχουν να διαθέσουν τα χρήματα και να είναι 18+.

Επιπλέον, η αγγλική έκδοση του Google Glass έχει εφαρμογές της εφημερίδας The Guardian που σου δείχνει ειδοποιήσεις για έκτακτα γεγονότα και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις save ένα θέμα για να το διαβάσεις αργότερα, Goal.com app για όλα τα αθλητικά νέα, StarChart app για να βλέπετε και να ανακαλύψετε αστέρια, αστερισμούς και πλανήτες. Έχει το Shazam και το Zombies, Run! App, η νέα version του δημοφιλούς fitness game.

Πηγή: techblog.gr