ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το iPhone 6 Plus… λυγίζει!

Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου 2014, 10:33 / Ανανεώθηκε 24 Σεπτεμβρίου 2014, 10:13
Το iPhone 6 Plus… λυγίζει!
Facebook Twitter Whatsapp

Πριν από μερικές μέρες η Apple προχώρησε στην επίσημη κυκλοφορία των iPhone 6 και iPhone 6 Plus και τα πρώτα προβλήματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γράφει ο Γιάννης Καρακατσάνης

Πριν από μερικές μέρες η Apple προχώρησε στην επίσημη κυκλοφορία των iPhone 6 και iPhone 6 Plus και τα πρώτα προβλήματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Συγκεκριμένα, αρκετοί είναι οι κάτοχοι iPhone 6 Plus που αναφέρουν στα τεχνολογικά forums και blogs ότι το κινητό τους… λύγισε ενώ το είχαν αρκετή ώρα στην μπροστινή τσέπη του παντελονιού τους.

Οι σχετικές φωτογραφίες έχουν ήδη ανέβει στα sites και τα social media, με την Apple μέχρι αυτή τη στιγμή να μην έχει πάρει επίσημα θέση για το θέμα.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν το συγκεκριμένο πρόβλημα παρουσιάστηκε σε συγκεκριμένη παρτίδα συσκευών της εταιρίας ή αν αφορά μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής των iPhone 6 Plus και πώς θα το αντιμετωπίσει η Apple.

Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να ξοδεύεις 800 δολάρια για το iPhone 6 Plus 16GB ή περισσότερα χρήματα για τις μεγαλύτερες εκδόσεις και να διαπιστώνεις μετά από αρκετή ώρα που το έχεις στην τσέπη σου ότι το κινητό σου έγινε… κυρτό!

Ακολουθεί βίντεο με προσπάθεια χρήστη να λυγίσει το iPhone 6 Plus, κάτι που όπως θα δείτε γίνεται με σχετική ευκολία, καθώς και τις φωτογραφίες χρηστών που λύγισε το iPhone 6 Plus τους ενώ το είχαν αρκετή ώρα στην τσέπη.