ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το επόμενο Xbox στην Ε3

Δημοσίευση 6 Μαΐου 2011, 20:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Το επόμενο Xbox στην Ε3
Facebook Twitter Whatsapp
Η Microsoft φαίνεται πως θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη στη φετινή Ε3, αφού σύμφωνα με έναν υψηλά ιστάμενο developer στο εσωτερικό της ΕΑ, το hardware του νέου Xbox έχει φτάσει ήδη στα χέρια του μεγαλύτερου ανεξάρτητου publisher!
Η Microsoft φαίνεται πως θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη στη φετινή Ε3, αφού σύμφωνα με έναν υψηλά ιστάμενο developer στο εσωτερικό της ΕΑ, το hardware του νέου Xbox έχει φτάσει ήδη στα χέρια του μεγαλύτερου ανεξάρτητου publisher! Ο… μαρτυριάρης μίλησε στο Develop και τόνισε πως η ΕΑ παρέλαβε μέσα στον Απρίλιο το hardware του νέου συστήματος, καλά κρυμμένο μέσα σε ένα PC tower.«Τις περισσότερες φορές, στο πρώτο στάδιο της ανάπτυξής τους, τα περισσότερα συστήματα έρχονται με αυτό τον τρόπο, ωστόσο αυτό που βρίσκεται στο εσωτερικό του case είναι μία εντελώς νέα κονσόλα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο developer.

Συμπλήρωσε μάλιστα πως η Microsoft έχει με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας από τη Nintendo και τη Sony, καθώς και ότι το νέο Xbox θα προσφέρει βελτιωμένη υποστήριξη για το Kinect και θα κυκλοφορήσει κοντά στα τέλη του 2012. Λέτε να έχουμε εκπλήξεις στο Los Angeles;Πηγή: inews.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr