ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H βασίλισσα Ελισάβετ θέλει το iPad της!

Δημοσίευση 9 Μαΐου 2011, 13:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
H βασίλισσα Ελισάβετ θέλει το iPad της!
Facebook Twitter Whatsapp
«Γκατζετάκιας» αποδεικνύεται η βασίλισσα Ελισάβετ, που παρήγγειλε να της φέρουν ένα iPad, καθώς ζήλεψε τις συσκευές των εγγονών της.
«Γκατζετάκιας» αποδεικνύεται η βασίλισσα Ελισάβετ, που παρήγγειλε να της φέρουν ένα iPad, καθώς ζήλεψε τις συσκευές των εγγονών της. Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι της έκαναν ένα σύντομο μάθημα χρήσης, καθώς όταν επισκέπτονται το Μπάκιγχαμ φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα για τους ίδιους iPad.

Η 85χρονη βασίλισσα εντυπωσιάστηκε από τις δυνατότητες της τεχνολογίας, καθώς με μία «ταμπλέτα» μπορεί να περιηγηθεί στο Ίντερνετ, να δει μουσικά βίντεο, να παίξει διαδικτυακά παιχνίδια και να «κατεβάσει» ό,τι επιθυμεί.

Πηγή από τα Ανάκτορα ανέφερε στη βρετανική Sun: «Η βασίλισσα εντυπωσιάστηκε από το iPad καθώς δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Της άρεσε η ευκολία χρήσης του, η μεγάλη οθόνη και πόσο φωτεινό ήταν. Για μια γυναίκα στην ηλικία της, έχει πραγματικά ενθουσιαστεί. Ήταν ζήτημα χρόνου πόσο γρήγορα θα διατύπωνε τη επιθυμία να το αποκτήσει. Οι πρίγκιπες θεωρούν ότι είναι ξεκαρδιστικό. Τρελαίνονται ότι η γιαγιά τους θέλει iPad, πιστεύουν ότι είναι πολύ κουλ!».

Είναι γνωστό ότι η βασίλισσα Ελισάβετ παρακολουθεί την τεχνολογία και της αρέσει πολύ η εξέλιξή της. Διαθέτει ήδη κινητό τηλέφωνο και δύο iPod. Το 2005 αγόρασε μόνη της το πρώτο iPod, όπου αποθήκευσε 1.500 τραγούδια, ενώ το 2009 ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, σε επίσημη επίσκεψή του το 2009 στο Λονδίνο της έκανε δώρο το δεύτερο iPod όπου της είχε αποθηκεύσει τις φωτογραφίες της από την περιοδεία της στη Βιρτζίνια.

Η βασίλισσα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή από τα Ανάκτορα, ακολουθεί την εξέλιξη και χαίρεται που στα μεγάλα και κουραστικά ταξίδια της θα έχει αυτήν τη συσκευή που θα της κρατά συντροφιά και θα τη διασκεδάζει.

Πηγή: real.gr