ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

BitTorrent: Η μεγαλύτερη υπόθεση παράνομου downloading στις ΗΠΑ

Δημοσίευση 14 Μαΐου 2011, 14:21 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
BitTorrent: Η μεγαλύτερη υπόθεση παράνομου downloading στις ΗΠΑ
Facebook Twitter Whatsapp
Τουλάχιστον 23.000 χρήστες διάσημου torrent θα ενημερωθούν λίαν συντόμως για μήνυση που εκκρεμεί σε βάρος τους, ύστερα από το downloading της ταινίας Expendables, στη μέχρι τώρα μεγαλύτερη υπόθεση παράνομου downloading στην ιστορία των ΗΠΑ.
Τουλάχιστον 23.000 χρήστες διάσημου torrent θα ενημερωθούν λίαν συντόμως για μήνυση που εκκρεμεί σε βάρος τους, ύστερα από το downloading της ταινίας Expendables, στη μέχρι τώρα μεγαλύτερη υπόθεση παράνομου downloading στην ιστορία των ΗΠΑ. Ομοσπονδιακός δικαστής έδωσε το πράσινο φως στην υπόθεση αφού συμφώνησε με την Αμερικάνικη εταιρεία Πνευματικών Δικαιωμάτων, ώστε να δοθούν τα ονόματα από τους διαδικτυακούς παρόχους όσων κατέβασαν παράνομα την ταινία Expendables, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Sylvester Stallone.

Ο λόγος γίνεται για ένα από τα μεγαλύτερα torrents, το BitTorrent, χρήστες του οποίου έχουν κατηγορηθεί κατά καιρούς για παρόμοιες υποθέσεις παράνομου downloading.

Πάνω από 140.000 χρήστες έχουν κατηγορηθεί σε ολόκληρη την επικράτεια των ΗΠΑ για διάφορες υποθέσεις, πολλοί από αυτούς κατεβάζοντας ταινίες β’ διαλογής καθώς και ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Παραμείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στη μέχρι τώρα μεγαλύτερη υπόθεση παράνομου downloading.
Πηγή: secnews.gr