ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Kορυφαία προγράμματα Antivirus για Android

Δημοσίευση 29 Μαρτίου 2011, 08:23 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Kορυφαία προγράμματα Antivirus για Android
Facebook Twitter Whatsapp

Η ασφάλεια και σαφέστατα η απόδοση οποιασδήποτε εφαρμογής ή λειτουργικού συστήματος, αποτελούν το “κλειδί” για την μέτρηση της συνολικής σωστής λειτουργίας τους.

Η ασφάλεια και σαφέστατα η απόδοση οποιασδήποτε εφαρμογής ή λειτουργικού συστήματος, αποτελούν το “κλειδί” για την μέτρηση της συνολικής σωστής λειτουργίας τους.

Τι συμβαίνει όμως όταν οι ηλεκτρονικοί ιοί χτυπήσουν και τη δική μας πόρτα;

Όλοι μας γνωρίζουμε για κορυφαία προγράμματα antivirus τόσο για windows όσο και για linux.

Στη δημοσίευση αυτή θα σας παρουσιάσουμε τα κορυφαία antivirus προγράμματα και εφαρμογές για το λειτουργικό Android, το οποίο έχει κατακλείσει την αγορά των smartphone συσκευών.

Lookout Mobile Security

Πρόκειται για μια βραβευμένη σουίτα η οποία παρέχει κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας και προστασίας ενάντια σε ηλεκτρονικούς ιούς για το smartphone σας. Το βασικό της χαρακτηριστικό είναι ότι διατίθεται εντελώς δωρεάν και έχει πάνω από 4 εκατομμύρια χρήστες σε 170 χώρες.

Antivirus Free

Όπως ακριβώς χαρακτηρίζει το ίδιο το όνομα της εφαρμογής, πρόκειται για ένα δωρεάν antivirus για λειτουργικό σύστημα Android, το οποίο σαρώνει ολόκληρη τη συσκευή για ιούς απομακρύνοντας τους με ένα απλό κλικ. Παράλληλα, ελέγχει το περιεχόμενο ιστότοπων, e-mail ακόμη και SMS πριν από κάθε κίνηση του χρήστη. Τέλος έχει την δυνατότητα να εντοπίζει τη συσκευή σε περίπτωση κλοπής χρησιμοποιώντας υπηρεσίες GPS.

Super security

Ακόμη ένα κορυφαίο εργαλείο το οποίο παρέχει υπηρεσίες antivirus για την ασφάλεια της συσκευής σας. Σας επιτρέπει να “κρύβεται” τα δεδομένα σας κάνοντας τη ζωή δύσκολη στους κακόβουλους εισβολείς.
SmrtGuard Mobile Security

Το SmrtGuard Mobile Security αποτελεί ιδανική λύση προστασίας από ιούς, παρέχοντας αρκετές πρόσθετες υπηρεσίες όπως ‘Find Phone’ μέσω GPS ,’Audio Ping’, ‘Remote Lock’, ‘Call Blocker’ καθώς και ‘SimCard Guardian’.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr