ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Προς πώληση η βιογραφία του Steve Jobs

Δημοσίευση 7 Ιουνίου 2011, 12:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Προς πώληση η βιογραφία του Steve Jobs
Facebook Twitter Whatsapp
Το διαδικτυακό κατάστημα Amazon εγκαινίασε τη σελίδα, μέσω της οποίας θα πωλείται η βιογραφία του Steve Jobs.
Το διαδικτυακό κατάστημα Amazon εγκαινίασε τη σελίδα, μέσω της οποίας θα πωλείται η βιογραφία του Steve Jobs. Πρόκειται για ένα βιβλίο που υπογράφει ο Walter Isaacson και το οποίο έχει την έγκριση και του ίδιου του Steve Jobs.

Το βιβλίο iSteve, πάντως, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Το Amazon αναφέρει ως ημερομηνία κυκλοφορίας την 6η Μαρτίου 2012, ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προπαραγγείλουν από τώρα με έκπτωση πάνω από 30%.

Είναι βέβαιο ότι το εν λόγω βιβλίο θα γίνει best seller πολύ γρήγορα, καθώς λίγα πράγματα είναι γνωστά για την προσωπική ζωή του Jobs. Πέρα από τον Jobs, ο συγγραφέας έχει πάρει συνεντεύξεις από συναδέλφους και αντιπάλους του ισχυρού άνδρα της Apple.

Πρόσφατα ο αρχηγός της Apple είχε μία περιπέτεια με την υγεία του, καθώς είχε προσληφθεί από καρκίνο. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που απαθανάτιζαν τον Steve Jobs έξω από το αντικαρκινικό κέντρο Stanford στο Palo Alto της Καλιφόρνια, αλλά όπως διέρευσαν άτομα του στενού του περιβάλλοντος, πλέον είναι μια χαρά.


Πηγή: real.gr